Maxwell. Inte bara Ghislaine.

Bästa läsare!

Jag har svårt att tänka mig att det finns besökare av denna blogg som inte känner till att den självmördade Jeffrey Epstein hade en flickvän som assisterade honom med att värva en massa unga tjejer som kunde hjälpa till med att massera den internationella elitens ömma axlar; hon är numera i fängsligt förvar och förväntas svara på den enkla frågan om huruvida hon haft någon hand med i trafficking-verksamheten – en förfrågan som antingen skulle ha kommit efter att hon hängt sig eller dött av Covid19, eller innan domaren ger henne ett förmånligt straff som kan presenteras för medierna innan hon åker till någon bekvämlighetsinrättning utom synhåll för nyfikna journalister (d.v.s. alternativmedierna, eftersom de ”riktiga” journalisterna knappast vill gräva djupare än det skikt som innehåller sex). I vilket fall som helst vet läsaren att hon heter Ghislaine Maxwell.

Eftersom det rör sig om ett mål med sexuella inslag så är det dessvärre där mycket av intresset finns. Vissa kanske nördar in sig på juridiska detaljer, såsom frågan om man verkligen kan åtala henne för något som hon blivit rättsligt immuniserad för genom det tidigare åtalet mot Jeffrey Epstein. Men de flesta försöker föreställa sig – med eller utan entusiasm – Bill Clinton trycka in cigarrer i damernas underliv medan hans maka sitter gränsle över kvinnornas ansikten och fullbordar de lesbiska ritualer som hon uppfann under collegetiden. Eller varför inte det bekräftade scenariot med en genomsvettig prins Andrew som stånkande… … … och allt detta inför de dolda kamerorna som Jeffrey Epstein låtit sätta upp i rummen.

Så i denna ofrivilliga mentala sexorgie är det lätt att missa andra detaljer som man behöver fokusera sig på. Att eliten har sex, och att vissa av deras ledamöter har riktigt kinky sex, borde inte vara förvånande.  Däremot har vi hela aspekten med (politisk) utpressning som man misstänker att resenärerna på Lolita Express och besökare till de Epsteinska egendomarna kan ha råkat ut för. Vad ligger i detta fenomen?

Är det verkligen så enkelt som så att när den manlige politikern rullat av från den 16-åriga massösen, tagit en snabb dusch och fått på sig kostymen smyger Jeffrey Epstein  upp bakom ryggen på politikern och säger ” – Good work, vi har allt på band. Nu skulle jag vilja att du röstar för dessa förslag som gynnar Israels regering i kongressen”..?

Misstanken är inte helt befängd om man beaktar sådana detaljer som att Jeffrey Epsteins flickvän Ghislaine Maxwell var dotter till den brittiske mediemogulen och parlamentsledamoten för Labour: Robert Maxwell. Och när vi säger Robert Maxwell menar vi givetvis den i dåvarande Tjeckoslovakien år 1923 födde Ján Ludvík Hyman Binyamin Hoch (födelseorten ligger numera i Ukraina). När Robert Maxwell tagit livet av sig genom att hoppa i vattnet från sin lyxyacht fördes hans kropp till Israel för begravning, ett evenemang som skedde i närvaro av Israels president och  premiärminister förutom en rad ledande personer från den israeliska säkerhetstjänsten.

Men samtidigt kan jag inte komma ifrån att det finns ett annat system i detta. Visst är en del intelligenta människor emellanåt omdömeslösa. Det kan bero på alkohol, och det kan bero på sexuell frestelse. Men jag skulle också vilja anföra en teori om att en del personer som tillhör eliten går in i detta ”utpressade” nätverk frivilligt. Som vi vet var det allmänt känt att ”Jeffrey Epstein gillade unga tjejer” enligt uttalanden från vännen(!) Donald Trump. Med andra ord kan det knappast vara en hemlighet vad som försiggick hos Epstein. Med andra ord, Jeffrey Epstein fungerade som spindeln i ett nätverk som i praktiken blev en sexsekt. Här fanns det medlemmarna önskade tillgång till, och att rösta för Israels välgång är ju en sport i den amerikanska kongressen, så det märks ändå inte att en makthavare arbetar till den statens fördel. Det är ju så viktigt att vara allierad med den enda demokratin i Mellersta östern…

Nå. Låt oss se bortom sexet, hur frestande än det kan vara att spekulera kring detta.

Robert Maxwell förökade sig inte genom celldelning såsom vanliga amöbor gör, utan avlade barn med en hustru, närmare bestämt nio gånger! Detta gjorde han med den franska hugenott-ättlingen Elisabeth Meynard som studerat i Storbritannien under sin ungdomstid, och hon hade i sin tur hjälp av sin syster som var gynekolog att leverera barnen. De sju överlevande i avkomman fick en anglikansk uppfostran enligt Wikipedia. Låter ju ofarligt, inte minst med tanke på att hennes make bytt namn från Hoch till Maxwell och därmed eliminerat en icke så obetydlig aspekt från sin judiska härkomst.

Nå, att vara protestant betyder ju inte att man undviker vissa ämnen, och Elisabeth Maxwell som förutom barnafödande också satsade på en akademisk karriär började forska kring makens judiska släkt. Redan under 1948 års krig mellan araberna och judarna hade Robert Maxwell visat var han stod i saken – nämligen på Israels sida.

Robert Maxwell stod på god fot med den tjeckoslovakiska kommunisteliten och ska enligt uppgift ha övertalat dem att stödja Israel militärt, vilket också skedde framför allt genom insmuggling av delar till Israels flygvapen – en logistik som Robert Maxwell ombesörjde.

Måhända är jag ganska hård här, men i mina ögon tycks det som att Robert Maxwell passerat alla gränser för att inte längre kunna bli kallad ”sionist”. Men det är inte blott jag som noterat att Maxwell hade en klandervärd vandel, utan så noterade också det brittiska utrikesdepartementet som i sina handlingar noterade att Robert Maxwell hade kontakter i såväl MI16 som KGB som Mossad.

Det tycks som att även fru Maxwell blev påverkad av att välja ”rätt team” att stödja trots sin protestantiska bakgrund. För detta har hon mottagit pris för sitt arbete med att främja relationen mellan kristna och judar. Medan hennes make blev allt mer besvärlig flydde hon från den dåliga stämningen genom att arbeta sig in i Förintelsen och skrev ett antal böcker om denna och om ”antisemitism”. När maken väl dog naken i vattnet utanför Kanarieöarna (eftersom han tydligen älskade att pissa naken från relingen på sin lyxjakt som hette Lady Ghislaine, byggd för den på sin tid 18-årige Emad Khashoggi men istället blev såld till Robert Maxwell) så uppdagades den plundring som mediemogulen och numera finansmannen ägnat sig åt. Fru Maxwell förlorade med detta sin pension och förmögenhet och drog sig tillbaka för att leva resten av livet på sitt slott i Frankrike och fick mat på bordet tack vare sina barn (vilka blev frikända från anklagelser om att ha hjälpt fadern att tömma pensionsfonder och olika bolag). Jag önskar att jag hade kunnat bli lika fattig som hon…

Nu kanske någon säger ”Jaja, ständigt dessa judar”. Ajabaja, så får man inte säga. Låt oss istället säga ”Jaja, ständigt dessa britter”. Den minnesgoda läsaren kanske kommer ihåg att jag tidigare försökt anföra en tes om att den globala konspirationen också bör betraktas som brittisk. Jodå, jag är väl medveten om att även många av dessa ”britter” har sina rötter och sin lojalitet någon annanstans än ”på ön”. Men jag försöker undvika nedstängning och fängelsestraff för åsiktsbrott, kära läsare! 😉

Orkar läsaren med en till Maxwell? I så fall, här kommer Christine Maxwell. Efter att ha arbetat som redaktör på faderns tidningsförlag blev hon lärare och kom som sådan att börja sammanställa skolböcker och en rad fackböcker om skrivkunskap. Hon flyttade sedermera till USA och ”skapade och grundade” sökmotorn Magellan (som gick upp i bolaget Excite) innan hon gav sig hän åt projektet Chiliad som blev ett mjukvaruföretag som levererade dataprogram för FBI som officiellt behövde det för att bekämpa terrorism, men som idag ynglat av sig i verktyg som gör det möjligt för icke rättsförda djurplågare att leta efter svenska pensionärer som säger arga saker på Internet om invandringspolitik och kriminella invandrare och deras familjer.

Bonus: Bröderna Ian och Kevin Maxwell – där den ena fick yrkesförbud som företagsledare på grund av konkurser – grundade ifjol tankesmedjan Combating Jihadist Terrorism (CoJiT). Det är knappast på sin plats att förneka problematiken med jihadism och islamisk extremism (i synnerhet inte i Storbritannen där de styrande medvetet låtit samhällsutvecklingen och säkerhetspolitiska val främja dylik uppkomst), men bortom alla vackra ord på tankesmedjans hemsida om ett ”kontinuerligt nationellt samtal) så torde projektet sannolikt fungera som ännu ett organ som möjliggör för associerade till den israeliska staten att kunna bombardera de brittiska skattebetalarna med ännu mer krav på hur israeliska intressen ska skyddas på Storbritannien.

Ständigt dessa britter.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff, Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Maxwell. Inte bara Ghislaine.

 1. Svensson skriver:

  Bra grävt!

 2. Benny skriver:

  Man kan ju med visst fog anta att katastrofen i Beirut fick hjälp på traven av en missil från Israel. I vissa filmsekvenser påstås det synas ett streck innan den första explosionen och det brukar betyda en snabb missil som träffar sitt mål! Om detta stämmer så var nog Israels avsikt att förstöra ett påstått vapenförråd som Hizbollah ska ha haft i området! Den numera berömda svetsloppan är lika dålig ”förklaring” som svetsloppan i Notre Dame med tanke på att mordbrännarna syntes springande på taket på katedralen. Nå, det är ingen som helst risk att de ansvariga dvs politikerna i Libanon kommer att straffas för att ammoniumnitratet blev kvar så länge i hamnen och inte heller kommer Israel att utpekas om det är deras missil trots att Israel med jämna mellanrum bombar i Libanon och Syrien. (extra sneaky är israelerna i Syrien där de smyger in bakom passagerarplan för att inte skjutas ner av syriska luftvärnet).Allt är givetvis som vanligt och några hamnbyråkrater i Libanon kommer att få stränga straff för att de inte kraftfullt nog agerade för att få bort lasten trots att det är politikernas korruption som gjorde att inget hände. Lasten var värd en förmögenhet och man bråkade säkert om vem som skulle sno lasten och sälja den!

  • Peter Harold skriver:

   Jag har tittat på missil-klippet, och jag köper inte det. ”Missilen” är nästan lika lång som silon är hög, och så stor raket behövs inte för att spränga anläggningen som dessutom redan brann före explosionen.

   Då är det troligare att någon säkerhetstjänst med koll över hamnförvaltningens och den libanesiska regeringens servrar – och dessutom med avlönade agenter även på plats – som fann det lämpligt att sprida lite bekymmer även i Libanon så att deras regering slutar tänka snälla om Israels ärkefiende Iran… Att ha detta ämne i lagret så där länge, med vetskapen om vilka grannar man bor med (om man tittar på världskartan, inte hamnkartan…). Men å andra sidan, vi har ju en dummerjöns till statsminister i Sverige. Fler länder kan ha anammat samma koncept, haha!

   • Benny skriver:

    Ja, säkert är det så! Det enda vi kan vara säkra på är att undersökningen av bevisen vilka som låg bakom kommer att hemlighållas!

    • Peter Harold skriver:

     Fokus nu flyttat till regeringskris… där den avgående regeringen väl är tvingad att sitta kvar tills man fått en ny, som teoretiskt sett kan bli den gamla..? 🙂

    • Andersson skriver:

     Att svetsare kan orsaka katastrofer är ingen nyhet, framförallt inte för svenskar, men själv tror jag inte att någon svetsare orsakat katastrofen i Beirut.
     Koncentrerad ammoniumnitrat brukar användas som sprängämne av oljeindustrin.
     Detta för att få bättre tillrinning av olja och man fyller då borrhål med ammoniumnitrat.
     För att få ammoniumnitratet att detonera använder man mindre laddningar av det mer potenta sprängämnet TNT.
     Övertygad om att det är denna metod som använts i Beirut.
     Tror att Libanon fått en egen ”Estoniakatastrof” m.a.o. det har funnits något som inte skulle finnas gömt bland ammoniumnitratet.
     Då uppstår situationen med två skurkar som inte vill att sanningen skall komma fram, fast av olika anledningar. Den ena parten, den som levererat tillsammans med den som gömt och den andra parten, den som sprängde.
     När det gäller den som sprängde är min uppfattning att man först bör utreda om det går att utesluta mossad.
     Intressant att följa utredningen om vad som orsakade denna katastrof, kommer de söka sanningen eller kommer det utmynna i ett libanesiskt ”bogvisir”?

     • Björn Sveninge skriver:

      Det finns ett uttryck, är huvudet dumt får kroppen lida.
      Troligt är att de självutvalda är inblandade eller av samma stam som sprängde World-tradecenter.
      Men att förvara en sådan mängd sprängämne i en stad är ju ofattbart korkat.
      Ungefär lika korkat som att tro att demokrati fungerar.
      Tack vare denna sorts dumhet sjunger Sverige nu sin svanesång eller om man så vill, på sista versen.
      För vem kunde tro att tyska trupper möjliggjorde revolutionen i Ryssland 1917 eller att att i det närmaste all produktion i Sovjetunionen skedde med amerikanskt kapital i maskiner.
      Allt detta står beskrivet i Juri Linas bok Under skorpionens tecken.
      Frimurare i alla länder förenen eder!
      Allt är inte vad det synes vara och historia som vi blivit matade med är en stor bluff.
      Churchill var också frimurare…

      • Benny skriver:

       Stalin industrialiserade Sovjet genom att skicka mat och förnödenheter till USA under 30-talet när det var missväxt i USA och folk svalt! Mat mot industrier alltså….Att det egna folket drabbades i Sovjet tog Stalin lätt på och otroligt nog så räddade denna industrialisering Sovjet senare i kriget mot Tyskland. Stalin var en schizoid diktator men han var även djävulskt intelligent och helt utan skrupler! Staten Sovjet var det viktiga, folket kunde offras! Känns igen från en annan ganska nybildad stat i Mellanöstern som agerar ungefär likadant idag i området!

     • Peter Harold skriver:

      Phil Giraldi funderar på samma sak också ang. Beirut i Unz:

      https://www.unz.com/pgiraldi/horror-in-beirut/

 3. Peter Sjöström skriver:

  Enastående bra Harold . Din frånvaro har inte påverkat kvalitén på dina texter . Det du skriver passar utmärkt bra i mina tankebanor om tillståndet / tillstånden här och där runtom i världen . För övrigt tycker jag att Ghislaine ser väldigt bra ut och borde kunnat klara sig på egen hand utan att behöva beblanda sig med de skumraskfigurer hon gjort . Men å andra sidan med den bakgrunden så kanske man föds in i problemen . Mvh Sjöström

  • Peter Harold skriver:

   Jag rodnar! 🙂

   Tyvärr har jag haft mycket av tidsbrist. Är just hemkommen och ska slänga mig i säng för att fortsätta vidare i morgon bitti. Försöker göra skisser på anteckningsblock, men blir sällan något fullbordat.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s