Australien – f.d. västlig demokrati (längst ut i öst…); numera prototypstat för global diktatur

Bästa läsare!

Saxat från BBC [länk]. Australien förnekar sig inte, och Nya Zeeland lär visst ligga jämte sitt grannland ifråga om implementering av polisstatens ohyggliga väsen.

Här handlar det om en kvinna som använt sin yttrandefrihet till att försöka samla människor att protestera mot nedstängningen av samhället p.g.a. Covid19-oro. Många nationer har smittspridning som en legal ursäkt att sätta det demokratiska systemet ur funktion, även Sverige. Här har vi tack och lov en handlingsförlamad regering som ovanligt nog inte lyckats ställa till med mer skada än vad man haft potentiell möjlighet till. Här var deras oduglighet till nytta, men till harm för åldringarna som man låtit dö som flugor.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet, Hälsa. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Australien – f.d. västlig demokrati (längst ut i öst…); numera prototypstat för global diktatur

 1. Benny skriver:

  Undrar om det är ett experiment som globalisterna sett till att deras lakejer ska utföra? Man kan misstänka att går det bra så provar man i flera länder…Misstanken är påtaglig!

 2. Peter Sjöström skriver:

  Som jag sagt från början apropå Corona så tror jag det är tre möjligheter makthavarna provar på oss. Politiskt , ekonomiskt och makt . Politiskt är att de prövar hur de kan infiltrera och agera . Ekonomiskt så ser vi ju hur de spelar med våra ekonomier i olika länder . Med makten provar de hur långt och lågt de kan sätta gränserna för att kontrollerna , skrämma och hota oss .
  Mvh Sjöström

 3. Björn Sveninge skriver:

  Nordiska motståndsrörelsen förföljs av kommunisterna.
  Klanerna däremot är en annan femma.
  https://www.nordfront.se/motstandsrorelsen-om-sapos-trakasserier-vi-har-kontaktat-jurister-och-kommer-att-sla-tillbaka.smr

 4. Risto Matinen skriver:

  JA, Australien verkar vara ett av de värsta länder att inskränka invånarnas friheter. Råkar ha viss insiderinfo av en svärson. Det kan vara lite olika i delstaterna, men han fick inte lämna landet från Sidney pga plandemin trots gravid sambo i Sverige. Sovjetunionen 2.0?

  Förklaring? Australien ville inte betala kostnader för deras medborgare i utlandet orsakade av ”COVID-19” Det köpte han, men inte jag. Ville inte riskera att sabba vårt förhållande pga det, utan lät det vara.

  Men vad är det som pågår? Kolla gärna Jacob Nordangårds artiklar:

  The Global Reset – Tyrannernas plan för världen

  Kort: ”Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått. Det är inledningen på en ny era, med en ny internationell ekonomisk ordning som riskerar att fullständigt tillintetgöra människans friheter. Tyrannerna har nu tagit över för att med tvång styra oss in i en “klimatsmart” och “hälsosam” värld genom World Economic Forums nya tekno-totalitära färdplan …

  COVID-19 är en del av Agenda 2030

  Kort: ”I detta program beskriver filosofie doktor Jacob Nordangård ett pågående paradigmskifte med benämningen den stora återstarten. Han tar upp till synes vitt spridda händelser och lyckas ändå beskriva hur dessa faktiskt har ett samband. Hur hänger Covid-19 ihop med BLM-rörelsen och varför agerar inte moderaternas partiledare Ulf Kristersson som en riktig oppositionsledare mot sittande socialdemokratisk regering? Jacob Nordangård förklarar hur nationell och internationell politik interagerar med aktuella händelser samt sedan länge planerade scenarior och strategier utarbetade av en absolut världselit helt utom demokratisk kontroll.

  Sverige eller Australien värst/bäst/angelägnast på att bli första nydiktatur?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s