Nej Ian! Vi behöver inte folkomrösta om FN:s migrationsdiktat – vi behöver lämna FN!

Bästa läsare!

Jag läste en mycket bra text av Ian Fernheden som mycket träffsäkert och med väl avvägda ord demonstrerar att Centerledaren Annie Lööf är en kulturmarxist. Jag tror att de flesta redan utifrån stark magkänsla redan vet att så är fallet, men det är alltid bra att kunna sätta ord på det man känner.

Ian Fernheden påminde mig också om en annan aktuell fråga som gjorde mig lite fundersam när den dök upp hos f.d. Avpixlat, numera Samhällsnytt. Det gällde nyheten om att Sveriges regering ämnar att underteckna FN:s ramverk för migrationspolicy. När jag läste om detta på Samnytt.se  var det med en känsla av förvåning, främst därför att detta mycket viktiga ämne lyftes upp via denna kanal – av det så föraktliga ”alternativa medierna”. Jag hade minst av allt förväntat mig nyheten allra först i en obskyr SVT-notis  som uppmärksamma invånare delat på Facebook, men det blev alltså Samnytt.se som fick dra frågan för den svenska allmänheten. Lärdom: Vi har inte råd att leva utan alternativmedierna. (Detta behöver knappast predikas för denna bloggs läsare)

Ian Fernhedens angreppsvinkel på frågan var att FN och svenska regeringen (samt rådande maktetablissemang) försöker smyga genom detta ramverk, och Ians förslag är att svenska folket ska få rösta på vilken migrationspolitik vi ska ha.

På sätt och vis har vi det redan. De migrationsintensiva partierna har majoritet i Sveriges riksdag, från extremistiska miljöpartiet och vänstern och deras kulturmarxistiska borgarkusiner i centern, följt av socialdemokraterna som inte vill bygga murar runt Europa, men som anser att ”man varit naiva” när det kommit så många migranter att kommunalråden har problem ute i landet. Folkpartiet saknar relevans i allting numera och moderaterna är nog tyvärr alltför välintegrerade i den dolda globala makteliten. SD är pseudo-konservativa, vilket i migrationsfrågan betyder att man inte vill återskapa det gamla Folkhemssverige i annat än som nostalgitrippar i valreklamen.

Så vad ska vi rösta om? Att behålla allt elände vi har idag, kontra att skaffa mer elände?

Glöm inte att det inte enbart handlar om migration. Åter till Ian Fernhedens förtjänstfulla ord om Annie Lööfs vurm för kulturmarxism, men denna fördärvliga ideologi genomsyrar all statlig verksamhet idag, och tränger in i den privata marknadssfären. Nationell hjärntvätt pågår, och Sverige antar alltmer karaktären av en gigantisk sekt. Det är allt detta vi måste få stopp på, och jag tror inte att det låter sig göras ifall vi fortsätter att vara medlemmar i Förenta Nationerna.

Ingen ska förvånas att man återfinner George Soros och hans Open Society och den selektiva Human Right Watch i korridorerna på FN-skrapan i New York i samband med tillkomsten av detta ramverk. Om jag får komma med en kvalificerad gissning så har George Soros ett eget passerkort till Human Rights Councils kontor för att instruera dess ordförande Zeid Ra’ad Hussein. Och om inte så är detta inte i sig en anledning att stoppa FN från att förstöra den nationella självbestämmanderätten i sin iver att få bli domderande världsregering (och är det någonstans där kulturmarxismen lever och frodas så är det just i FN och dess organ, jämte en hejdlös korruption).

Det måste finnas andra och bättre samarbetsformer mellan nationer som vill samarbeta, utan att de tvingas till det. Man borde också ha detta perspektiv på individuell nivå.

Hälsar eder Peter Harold

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Nej Ian! Vi behöver inte folkomrösta om FN:s migrationsdiktat – vi behöver lämna FN!

 1. Björngunnar skriver:

  100% rätt beskrivning, vill man ha detta måste man rösta på Nordiska Motståndsrörelsen numera förbjuden i Finland och förföljd i Sverige.
  Frimurarna styr Sverige vilket är synonymt med judisk globslism.
  Detta verkar inte ”svensson” förstå.?

 2. Micael Lidén skriver:

  Rebloggar detta på micaelsblogspot

 3. Pingback: Nej Ian! Vi behöver inte folkomrösta om FN:s migrationsdiktat – vi behöver lämna FN! – Micaels Lidéns Blog

 4. P.H. skriver:

  Well, NMR har en skev syn på den individuella äganderätten, och det hjälper dessvärre socialisterna. Jag vet att dagens NMR till skillnad från de tidigare nynazisterna vet att det finns fel i det ekonomiska systemet, men deras svar är andra regleringar än de som de ogillar, vilket inte heller gynnar ekonomin. Får de en chans att se helhetsbilden tror jag de inser att regleringar är storbolagens verktyg, oavsett vem som härskar.

  • Björngunnar skriver:

   Ursäkta att jag svävar utanför ämnet men Sverige styrs av globalister och det kallas demokrati i men är allt annat än detta.
   Som framgår av artikeln är Stockholm o andra storstäder möjliga genom ”demokrati” den uslaste av alla styrelseformer.
   Norrlands tillgångar borde beskattas på hemmaplan vilket skulle få landsändan att blomstra och Stockholm att tyna bort.
   Kopierad artikel Fjällsjö nyheter.:

   var Jolner och varför kommer Tomten med gåvor?
   Många Norrlänningar tar avstånd från det politiska systemet
   Statsvetare varnar nu den svenska regimen att Norrland håller på att tappa tålamodet med den förda avvecklingspolitiken. Enligt forskningen har ”stora grupper helt vänt det politiska systemet ryggen” och ”många människor känner att de hamnat utanför det politiska systemet och tar avstånd från det”.

   Tidigare i veckan kunde Fjällsjö Nyheter rapportera om hur allt fler Vänsterpartister i Norrlands inland röstar på Sverigedemokraterna i Riksdagsvalet. Det som lockar är dels en trovärdig EU-politik, där den närmast trotskistiske världsmedborgaren Jonas Sjöstedt inte upplevs som något bra alternativ.

   Men framförallt beror trenden på att sprickan mellan stad och landsbygd hela tiden ökar, mycket på grund av just globalismen som Vänsterpartiet för närvarande företräder.

   -Man har utarmat landsbygden under så lång tid. Jag fick lära mig redan i skolan att vi tillhör en tärande del av landet som får bidrag från Stockholm för att kunna upprätthålla skola, vård och omsorg. Men det var ingen som pratade om hur mycket vi levererade i form av malm, skog och vattenkraft, säger lokalpolitikern Tony Rönnqvist från Ursviken som lämnat V för SD.

   Många som lämnar Vänsterpartiet för Sverigedemokraterna gör det för att försöka skapa en verklig opposition, något man anser att Vänsterpartiet misslyckats med. Övergångarna från V till SD är dock bara toppen på isberget:

   -När Trump vann valet i USA för några år sedan blev ju rostbältet ett begrepp och vi har liknande områden runt om i Europa och Sverige där det finns många människor som känner att de hamnat utanför det politiska systemet och tar avstånd från det, kommenterar statsvetaren Magnus Blomgren.

   -På många håll ser vi ju att stora grupper helt har vänt det politiska systemet ryggen och det är naturligtvis mycket allvarligt för en demokrati.

   Att människor i Norrland börjat ta avstånd från det politiska systemet (liberal demokrati) beror enligt forskningen på att det politiska systemet används av stadsbor i Stockholm och södra Sverige för att förtrycka norrlänningarna och suga ut Norrlands resurser. Detta samtidigt som välfärden kontinuerligt avvecklas.

   Att så kan ske beror på att Sydlänningarna är tio gånger fler än Norrlänningarna, och därför kan Sydlänningarna förtrycka Norrlänningarna genom demokratiska val. Lösningen på problemet är således att införa ett mer demokratiskt styre i Norrland, genom att göra regionen mer självstyrande.

   • Peter Harold skriver:

    Det där med jolner hörde jag om i en av Ingrid och Conrads poddar med Henrik Palmgren. Ett oerhört bra avsnitt som lärde mig mer om svensk/nordisk fornhistoria än alla mina år i skolan tillsammans. Visserligen berättar man i skolan om att det funnits en tradition med ”vinterfest”, vilket sannolikt ska tolkas som att vår egen nuvarande kulturella koppling till kristen jul ska bort till förmån för den multikulturella vinterfesten. Well, lets go, och låt oss återuppliva den forna traditionen istället. Sverige behöver lite mer vikingatakter.

 5. Peter Sjöström skriver:

  Har vi en regering med mandat vid detta tillfälle i december ? Regeringar tidigare har ju givit sig mandat själva så något större hopp lär väl ej finnas att de inte skriver under . Som sagt folket här strax under polcirkeln har nyss röstat för fortsatt vanstyre . Så ut ur FN och EU det ska vi ju , nu ! Mvh Sjöström

  • Peter Harold skriver:

   Well, det borde finnas ett sista datum när den föregående regeringen ska ut, och sen… well, lokalerna kan stå tomma. Om man släcker lyset i Rosenbad sparar vi ju på både energi och skattebetalarnas pengar. Det är möjligt att 10’000 byråkrater runt om i landet blir skitnödiga till en början, men de kommer snart lära sig att tänka själva. Och vad gäller EU så ska de få höra samma meddelande som alla andra i telefonväxeln: ” – Regeringen har gått för dagen och kommer inte tillbaka.”

   Det vore skönt!

 6. Lennart skriver:

  Vi behöver absolut lämna FN! Tidigare har jag vetat att FN är en frimurarkontrollerad organisation, eftersom drömmen om en enad värld kommer från frimureriet. Symbolerna i flaggan talar sitt tydliga språk och färgerna är desamma som i israeliska flaggan. Men nu fick jag veta att nätet över globen är en symbol för Lucifers makt. Hör och häpna, den inre kretsen bland FN.s grundare och understödjare hyllar öppet Lucifer som världens ”frälsare” och herre!

  Ta er tid att lyssna på en videofilm, nära en och en halv timme lång, med Walter Veiht. Han är före detta professor i zoologi, från Sydafrika. Född in i en romersk katolsk familj blev han ateist och evolutionist men hittade senare tillbaka till det gamla fundamentet för den Västerländska civilisationen. Filmen heter ”The UN the Occult Agenda Total Onslaught – Walter Veith”. Han redogör där för den ockulta bakgrunden och citerar FN:s egna dokument. FN är en sataniskt organisation, på riktigt! Någon som är förvånad?

  • Björngunnar skriver:

   Jag har inte sett videon men skall titta.
   Ditt inlägg visar att du förstått vidden av dagens situation vilket vår käre P. H nog inte riktigt greppat.
   Frimurare, banker styr Sverige, politiker, partier är bara teater.
   Problemet är att frimurarnas syfte är att förstöra Sverige, massinvandringen är ett exempel, skuldsättning ett annat.
   Den här sortens problem blir man inte av med genom att släppa ut alla djävlar som inte redan är ute ur Pandoras box.
   Skulle Nordiska motståndsrörelsen få makten börjar ett jobbigt rekonstruktionsarbete av Sverige och eljest vilket är sannolikt är det god natt good bye…

  • Björngunnar skriver:

   Mycket bra video.
   Här sägs vad jsg själv misstänkt nämligen att SD är en kontrollerad oposition.
   Det partiet är skapat för att hålla folks sinnen upptagna med en falsk verklighet.
   Liknande förhållandet talas det om i videon.
   http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu

  • Björngunnar skriver:

   Här en video med samma budskap men på svenska.

  • Peter Harold skriver:

   Jag ska inte säga att jag hyser några större tvivel om dina ord, Lennart. Men primärt var nog FN tänkt som en organisation som skulle fungera som språngbräda för socialism och kommunism. Sovjetunionen praktiskt taget insisterade på att FN-högkvarteret skulle förläggas till New York (detta skulle underlätta kommunisternas rörlighet i USA). Detta framkommer också i filmen som jag ska lyssna på i dess helhet nästa långpromenad. tack för länktipset!

   När det gäller själva frimurarna så skulle jag nog faktiskt vilja karaktärisera dem som sammanhållna fragment av en ytterring som omgärdar den kärna som utgörs av den styrande eliten. Det finns loger inom frimureriet som till och med försöker motverka rörelsen till en global världsregering. Jag har inte fått namn på dessa, men de själva betraktar sig som de riktiga illuminaterna.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s