Nu måste du bevisa för oss att du inte är en idiot, Stefan Löfvén!

Bästa läsare!

Jag har vissa underrättelser från Göteborg, men dessvärre från de plastkrokodilkramande motdemonstranternas sida. En av mina bekanta befinner sig där. Vad jag hittills hört är att det skall vara väldigt stökigt på platsen.

det händer något på stan dyker naturligtvis linslusen Stefan Löfvén upp, en man som bara undviker TV-kameror och radiomikrofoner om det nu är journalisterna som har frågor att ställa honom på förekommen anledning (t.ex. under TS-skandalens första vecka). Då kan Löfvén bli ”oanträffbar” och ”upptagen” flera dar i sträck…!

Inför Göteborgsdemonstrationerna har Löfvén förklarat att han ämnar ta till lagstiftning för att försvåra för Nordiska Motståndsrörelsen att demonstrera i framtiden. För statskontrollerade SVT säger han:

– Det är vedervärdigt. Vi måste göra mycket mer som demokrati för att motarbeta nazism och extremism överhuvudtaget. […] – Om det inte räcker ska vi vara beredda att ändra lagstiftningen. För här är det viktigt att demokratin visar på allvar att vi tänker försvara demokratin.

[LÄNK]

Det vore väldigt intressant att höra hur Stefan Löfvén tänker använda demokratin till att begränsa yttrandefriheten för de som har extrema åsikter? Som polisen redan förklarat för centerledaren Annie Lööf så har Nordiska Motståndsrörelsen grundlagsskyddad rätt att demonstrera. Vem utgör ett hot mot demokratin; den som nyttjar yttrandefriheten eller den som vill begränsa den? Stefan Löfvén får hemskt gärna bevisa att han inte är en fullkomlig idiot.

Ett faktum är att Nordiska Motståndsrörelsen härom veckan begick en icke tillståndsgiven marsch genom Göteborg. Polisen behövde inte ingripa, och det fanns inga motdemonstranter eller andra aktivister närvarande (eftersom dessa mer eller mindre tagits på sängen). Inte heller fanns det några nazister som slog på invandrare eller viftade med tillhyggen mot civilbefolkningen.

Om man skall beskriva NMR:s första marsch kan man använda Stefan Löfvéns egna ord från utspelet i SVT:

Att demonstrera fredligt och tydligt är det bästa.

NMR har bevisat att de kan demonstrera fredligt och tydligt, och detta är ett faktum som man inte kan ta ifrån dem, vad man än tycker om deras politiska agenda. Jag gillar den inte, men så ser jag att kampen mot NMR och deras sympatisörer är en kamp om idéer, inte om fysisk styrka. Den vänster som samlat sig i Göteborg – i tusental – manifesterar den fysiska kampen mot NMR. De kommer sannolikt få som de vill, för NMR har ingen anledning att låta sig tystas av socialister.

I övrigt kan jag konstatera att hemsidan nordfront.se fungerar osäkert. Jag förmodar att det finns ett stort intresse av att ta del av båda sidors synvinkel i samband med drabbningen. Det kan man ju förstå lär knappast accepteras av vänstern… Deras Twitter fungerar dock: https://twitter.com/Nordfront_Live

Så där, då har jag just fått reda på att min bekante fått sina glasögon förstörda. Av en AFA-aktivister som svängde lite för mycket med armen när han kastade en ”bangers”. Några nazister ser de inte på platsen, eftersom ”polisfascisterna” står i vägen.

Nu skall jag hämta läsk till mina chips… 😉

Hälsar eder Peter Harold

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Stadsliv. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Nu måste du bevisa för oss att du inte är en idiot, Stefan Löfvén!

  1. Risto Matinen skriver:

    Rövén är en idiot, lands- och folkförrädare. Han kommer nog att hängas bland de första när landet rätas upp…

    Hellre hundratusen prosvenska nationalsocialister än flera gånger mer än nu i motsatsen.

    Jag är dock antisocialist, men i kampen emot NWO/OWO etc är de på vår sida, Det som är konstigast i baletten är hur fort det gick och knappt märkbart att den vita ”arbetarklassen” övergavs som samhällsförstörande agent, till förmån för en folkmordspolitik med hyperinvasion av avskum från tredje världen…

  2. Robin Shadowes skriver:

    Den som kan bevisa det ligger väl bra till för Nobelpris i fysik, eventuellt kemi.

  3. hllviken skriver:

    Jag är så ARG så orden räcker inte till!!!!!

  4. Björngunnar skriver:

    https://sverigesgojimarbetareparti.wordpress.com/tag/protokollen-for-de-sions-vises/

    Utdrag, och detta stämmer som hand i handske???

    Så länge svenskar och andra folk strider inbördes sitter de utvalda och myser i bakgrunden.

    ”Och jag skall uppegga egyptier mot egyptier, så att broder skall strida mot broder och vän emot vän, stad mot stad och rike mot rike. Och egyptiernas förstånd skall försvinna ur deras hjärtan, och deras råd skall jag göra om intet: de skola då fråga sina avgudar och signare, sina andebesvärjare och spåmän. Men jag skall giva egyptierna i en hård herres hand, och en grym konung skall få råda över dem, säger Herren, HERREN, Sebaot”.

    ”Herren har där utgjutit en förvirringens ande, så att de komma Egypten att ragla, vadhelst det företar sig, såsom en drucken raglar i sina spyor. Och Egypten skall icke ha framgång i vad någon där gör… På den tiden skola egyptierna vara såsom kvinnor, de skola bäva och förskräckas för Herren Sebaots upplyfta hand, när han lyfter den mot dem. Och Juda land skall bliva en skräck för egyptierna. ”

    • Björngunnar skriver:

      ÄR GOJER DUMMA?

      Hur uppenbart är inte gojernas rent djuriska hjärnors tanklöshet, vilken bl a kommer till uttryck i att de, då de tog lån hos oss, inte tänkte på att de måste ta dessa samma pengar samt därtill även räntor ur sina statsfickor för att betala oss! Vad hade varit enklare än att ta dessa nödvändiga pengar direkt från de sina?

      Det genialiska i vårt utvalda förstånd bevisas redan av att vi förstått att lägga fram lånefrågan för dem så, att de t o m sett en fördel i den för egen del!

    • Peter Harold skriver:

      Japp, förfalskning eller ej, men manualen verkar följas.

  5. Mjölner skriver:

    Snälle Peter tänk på din hälsa, sluta med chips, läsk och big-food. Den vilt skruvade svetsar´n befinner sig djupt nere i tokeriets träsk.

    • Björngunnar skriver:

      Verkligen ett gott råd Mjölner, men vad gör man när föräldrar köper godis till sina barn, i affären finns långa rader med godis alltid nära kassan.
      Läsk med mycket socker, det här bäddar för sockersjuka längre fram i livet och risken för cancer ökar markant.
      För big pharma är detta bra för omsättningen och jag har hittils inte hört någon läkare varna för detta vansinne.
      Vart tog civilkuraget vägen?
      Sverige är ett dårhus!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.