Hur stor är sannolikheten att man dör en naturlig död några dagar efter att ha visat folket vilken skitstövel Robert Aschberg är?

Bästa läsare!

Jag har precis kommit hem och fått beskedet att medborgarjournalisten Bechir Rabani avled natten till idag, 33 år gammal. Officiellt heter det att han avled av hjärtstillestånd.

Bechir Rabani identifierade sig själv i yngre år som politiskt vänsterorienterad, men lämnade socialismen bakom sig när han såg hyckleriet hos de som leder vänstern, både formellt (politikerna) och informellt (medierna, intelligentian, etc.). Rabanis utgångspunkt att att lämna vänstern – som jag förstår det – handlade inte om att han ideologiskt började orientera sig mot höger, utan han tog steget bort från sina forna allierade därför att vänstern inte alls står för det arbetande folkets intressen, och istället är ute efter att skapa och uppgradera konflikter (bl.a. genom att främja den s,k, multikulturen).

I sitt sista klipp på YouTube under gruppnamnet Megafonerna skildrade Rabani ganska förträffligt hur han lämnade vänstern.

Alla gillar inte det som Rabani gör. Den statsunderstödda polisiära vänsterorganisationen Expo (som haft ett kabinett av personer med fascistoid läggning) beskrev Rabani som antisemitisk (framförande antisemitiska konspriationsteorier), dels för hans angrepp mot ”råttorna som angriper mitt folk, min familj, som våldtar våra länder och sätter hela regionen i kaos”. Enligt Expo är uttrycket ”råttorna” en ökänd antisemitisk liknelse. Eller är det bara det att sionisterna märker var skon klämde i Rabanis kritik? Oavsett vilket, är det inte bättre att vi diskuterar varför ”råttorna” – som mycket väl kan inbegripa allt från den israeliska Adelsohn-styrda regeringen till det amerikanska krigsindustriella komplexet med allt som ingår däremellan, inklusive den totalitära regimen i Saudiarabien?

Allt Expo klarar av är att likt en zombie utbrista med en indignation som är värd varenda skattekrona de får med epitet som ”antisemit”, ”rasist”, ”nazist”, ”främlingsfientlig”, ”sexist”, och så vidare. Samma epitet tillskrivs honom oavsett vilket forum han vänder sig till för att väcka folks uppmärksamhet på konsekvenserna av mångkultur, massinvandring och maktelitens kontroll över både politik, medier och ekonomi.

Bechir Rabani avslutade sitt klipp om hembesöket hos Robert Ashberg -en människa som jag inte kan känna det minsta sympati med – genom att förklara att han och medlemmarna i Megafonerna är redo för hämnden. Rabani berättade att vad som skedde omedelbart efter besöket hos Aschberg – som enligt Rabanis källor var fly förbannad – var att Rabanis Facebook-konton stängdes ner.

Klippet om Aschberg har visats över 28’000 gånger på YouTube, och förtjänar att ses av flera. För min egen del hade jag tagit en kopia av ljudet som mp3-fil för att ha i händelse av att Megafonernas konto spärras (efter påverkan från Aschberg-sfären). Att Bechir Rabani skulle dö fanns dock inte i min föreställningsvärld.

Jag hoppas att obducenterna kollar upp om Rabani hade ovanligt hög halt av kaliumklorid i sitt blod. Kompletterande information kan lämnas i kommentarsfältet.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Migrationskatastrofen. Bokmärk permalänken.

41 kommentarer till Hur stor är sannolikheten att man dör en naturlig död några dagar efter att ha visat folket vilken skitstövel Robert Aschberg är?

 1. Stig Olsson skriver:

  Det är så sorgligt. Becir var en god vän till mig och en av de frihetskämpande människor jag beundrade mest.
  Att han dog så nära inpå besöket hos Aschberg känns minst sagt märkligt.
  Dessutom, som du också säger, han var bara 33 och hade nog en av de mera vältränade kroppar jag sett i alla fall… så hjärtinfarkt? Nä… skulle inte tro det!
  Hoppas bara att familjen väljer ut en neutral obducent, om det nu finns sådana.

 2. ceskyraj skriver:

  Jag är ledsen och i chock. Bechir är saknad av oss alla sanna sverievänner. Vem vet om det var en naturlig död. Tack Bechir för ditt mod!

 3. hllviken skriver:

  Jag saknar ord…

 4. Anders Svensson skriver:

  Din vän är en helt ny bekantskap … kanske hade han samlat alltför mycket alltför känslig information … en människa dör så lätt och det där om alla människors lika värde … fake chatter …

 5. Guess who skriver:

  Hej jag visste inte vem han var förrän idag. Men han verkar vara en jätte bra människa. Synd han dog, blev mördad. Måste vara ett nytt steg i planen att tysta alla som motsätter sig detta mord på sverige. Jag undrar hur länge till vi svenskar ska vänta ? När gör vi något åt detta ? Vi är än så länge fler än politikerna, fler än invandrarna, vi skulle lätt kunna vinna över dom om vi bara ville. Men svensken böjer sig och accepterar, många vita kvinnor knullar dom. Våra lagar gäller inte invandrarna, så jag frågar igen, NÄR HAR VI FÅTT NOG ?? R.I.P Bachir.

  • Anonym skriver:

   Muslimen är och har alltid varit ett värddjur åt islam med sharialagar. Muslimen kan slå sönder hur mycket som helst och vandra hur långt som helst med sin passagerare(Islam) på ryggen. Islam med sharialagar är Muslimens bäste vän plus ”religion”friheten som låter passageraren kliva ner och sedan kräva fullständig lydnad av muslimen och konvertering av övriga för kalifatets uppbyggnad.
   Det tål att upprepas
   They are not refuges. They are nomads destroying their own land and then they move to the next green country to breed and take over. After a while when the land is crowded whith muslims they start to blow each other skyhigh. Then they start to”missionering” into the next green land and spreading the most pieceful ”religion” in the world further.. Detta är ingenting annat sanningar från jordens historia, vad än Facebook må tycka.
   En ide eller tanke kan svårligen utplånas,men värddjuret av dessa tankar kan och måste stoppas i angripna länder.
   ”Terroristernas mål är långt borta”? Det anses i en av Aftonbladets ledare. Det år en stupiditet som är lika gränslös som den Svenska nationen nu har blivit. Målet är vi och vi är HÄR och beter oss som en enfaldig fårskock som bräker efter mera kärlek medans ”religionsfrihetens” vargar uppspelta av våran dumhet jublar när vi låter dom massakrera oss portionsvis. Deras bröder som fortsätter att välla in i Sverige och andra länder, en del länder som försöker bromsa idiotin straffas istället av EU, skrattar åt våra hjärtformade händer som låter slakten fortsätta.
   Att tro att en minaret som byggs inte är tänkt att i förlängningen användas för böneutrop är lika dumt som att tro att en rulltrappa byggs för att den ska stå stilla.
   Det som nu sker är ett BEFOLKNINGSBYTE!
   I en demokrati är det befolkningen som byter ut regeringen genom val. I Sverige är det regeringen som byter ut befolkningen på ett självsvåldigt sätt,
   Kulturbytet och befolkningsbytet rullar på i iett allt vildare tempo och grundas nu redan i lek och smäskolorna, I det Svenska folkets magmakammare ökar trycket och ett okontrollerbart utbrott kan komma, Mulllret ökar men löfven delar ut öromproppar på regeringskansliet.

  • Peter Harold skriver:

   Jag är rädd för att svenska folket väntar länge. Svenska folket njuter av det varma badvattnet i kastrullen…

 6. Ove-Britt och jag. skriver:

  Robert Aschbergs farfar Olof ”röde bankiren” Aschberg hjälpte sin gode vän, massmördaren Josef Stalin, att tvätta de pengar som kommunistpartiet i Ryssland tillskansat sig genom att råna banker i Ryssland innan revolutionen. Det arvet, efter den folkmordsfinansierande judiske bankiren Olof Aschberg, har möjliggjort Robert Aschbergs mediasatsningar genom åren. Robert Aschberg själv är en aggressiv förespråkare för massmördaren Mao Zedongs metoder. Mao Zedongs metoder byggde på principer att slå ut små aktörer på ett tidigt stadium. Samma metod används frekvent av den israeliska underrättelsetjänsten Mossad i sin kamp mot palestinska opinionsbildare.

  Enligt en avhoppad Mossadagenten Claire Hoy Victor Ostrovsky i boken ”Med sveket som vapen”, https://biblioteket.stockholm.se/tite… måste fienden tillintetgöras innan de får för stort medialt genomslag. Exakt i den position som palestiniern Bechir Rabani nu befann sig i. Nu är han mystiskt död! Trots att han var fullt frisk och ung.

 7. hllviken skriver:

  År 1975 –

  nu används energivapen och skalärvapen.

 8. Vauen skriver:

  Klart otäckt och mystiskt när en snubbe kolar plötsligt och i samband med att annonsera ett kommande scoop. Men man ska nog inte dra för stora växlar på det hela. Tror inte Aschberg riktigt spelar i den divisionen att han har tillgång till yrkesmördare som kan ge folk mystiska hjärtattacker. Men jag kanske är en en ”coincident theorist”. Aschberg är en fåntratt som lever på ärvda stålar och skitiga politiska affärer, han producerar bara skit. Det enda positiva är att paret Aschberg för alltid kommer misstänkas för mord i och med Lottas ynkliga hot. Allt dåligt som kan drabba dessa skitstövlar är bra. Väl tajmat Bechir, men fan så onödigt! Det mest tragiska är att det räcker med att inte vara konflikträdd för att nå hjältestatus i Sverige. Bechir visade vägen, han slutförde sitt uppdrag mer än väl! Vila i frid!

  • En sak alla visselblåsare måste lära sig är att aldrig annonsera i förväg vad dom tänker göra. Vilket inte är en garanti för att inte bli dödad. Många av oss har säkert redan bevakning på oss. Men hur som helst, har man något känsligt att avslöja så är det bättre att bara göra det snart som möjligt. Utan att tala om det i förväg. Något att tänka på för PH som verkar ha kontakter och ibland kommer med avslöjanden. Annonsera inte i förväg. Bara gör det. Inte bara på bloggen. Se till att få iväg det till folk du litar på som backup.

  • Peter Harold skriver:

   Jag tror att många i branschen kommer få upp ögonen för vilken ful fisk Robert Aschberg är. Det skulle inte förvåna mig om det inom inte alltför avlägsen framtid kommer mer ”interna” historier om honom. Robert har psykopatiska drag, så man måste nog vara sektanpassad för att stå ut med hans umgänge.

 9. Vauen skriver:

  ?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fculture-wars.com%2Fbechir-rabani-popular-swedish-alternative-media-journalist-found-dead-suspicious-circumstances%2F

  • Peter Harold skriver:

   Det där är intressant, för SÄPO brukar faktiskt inte agera mot sådana personer som är i Rabanis kategori. De har uppsökande verksamhet gentemot radikala islamister och nynazister, men medborgarjournalister är nog ganska ovanliga. Kan iofs ha kommit nya direktiv sedan sommarens manifestationer mot de s.k. ”ensamkommande” afghanerna. Det är i den sfären man sett en potentiell folkrörelse som kan hota ”den politiska stabiliteten” i landet.

  • Peter Harold skriver:

   Situationen är denna: Jag befinner mig på en öde ö och det kommer förbi ett fartyg. Dess befälhavare säger att de ha en medlem från Nordfront samt Robert Aschberg med ombord, och någon av dem måste lämna båten. Jag erbjuds proviant för den jag tar emot. Vem väljer jag? Inte Robert Aschberg, det kan jag säga.

   • Hade nog gjort samma val som dig. Lyssnar på deras podcast och dom verkar betydligt trevligare än Haschberg. Det är i alla fall mitt intryck. I någon av dem sällskap på ön hade nog tillvaron blivit lättare. Med en översittare som Haschberg hade det nog snabbt blivit olidligt. Som guds utvalde hade han väl utsett sig själv till kung och vi hade blivit undersåten.

 10. Peter Harold skriver:

  Det som Megafonerna var i färd med att publicera inom kort måste ju finnas kvar. Det är mycket angeläget att vi får ta del av det materialet.

  Vad gäller Robert Aschbergs kommentar om att ”det som framfördes i klippet redan är känt” stämmer förvisso. Jag tror att jag själv har skrivit om samma saker under de stunder jag känt det nödvändigt att skapa en mer nyanserad bild av Robert Aschberg…

  Att det sker saker mot dissidenter är uppenbart. Jag har ju själv erfarit hur det stått ”individer med alternativ klädsel” utanför köksfönstret vid min gamla bostad härom året.

  Vad som behövs nu är att motståndet blir starkare så att etablissemanget inte kan vinna på att tysta en eller ett par kritiska röster. Men först av allt måste det till en ordentlig utredning kring dödsfallet. En obduktion måste genomföras.

 11. Björngunnar skriver:


  Rabani talar om Asch-berg.

 12. hllviken skriver:

  Mest skräp i tråden ”Bechir Rabani från megafonerna avliden!!”

  Men denna från Golonka är bra:

  http://www.flashback.org/sp62665030

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s