Köln-polisen kommenderades att mörka om sexövergrepp under nyårsfirande

Bästa läsare!

Är staten vår beskyddare? Knappast. Den villfarelsen håller sakta men säkert på att gå ur Europas medborgare, framför allt i skenet av den hypermigrationsvåg som svepte över kontinenten ifjol, och som drabbade framför allt välfärdsländerna Tyskland och Sverige. Dessa två länder präglas av en synnerligen nationellt självutplånande attityd hos respektive statsledning, och därför är det inte förvånande att statsapparaten gör allt den kan för att undvika källor till öppet ifrågasättande av förd politik.

Det är framför allt de många sexövergreppen och annat våld mot kvinnor i den tyska staden Köln som framkallade ett paradigmskifte i den offentliga debatten. Man kan lugnt påstå att detta inte var meningen att ske – d.v.s. det var inte meningen att medborgarna skulle veta omfattningen. Polisen tonade ner vad som skett, och de etablerade medierna underlät initialt att rapportera för allmänheten om vad som skett, sannolikt med avsikten att det inträffade skulle falla i glömska.

Men övergreppen var omfattande, och drabbade kvinnor samt vittnen talade ut på sociala medier och lade upp videoklipp som visade hur Köln liknande en krigszon under pågående invasion. Medan gammelmedierna i Tyskland beskrev att det varit ”en stökig nyårsafton med fylla och bråk” – utan att nämna några etniska grupper – så undvek svenska medier ämnet helt och hållet, väl medvetna om att läsarna numera drar egna (och oftast fullständigt korrekta) slutsatser.

Men alternativa medier, som t.ex. amerikanska Breitbart, lyfte upp vad som verkligen hänt, och åskådliggjorde de offentliga övergreppen mot kvinnorna i staden denna obehagliga natt. Motvilligt plockade gammelmedierna upp ämnet; mer i syfte att skademinimera kritiken mot gärningsmännen och polisen som kritiserades för att inte ha agerat.

Sedermera har det visat sig att polisen varit medvetna om vad som pågick under nyårsnatten i Köln, men inte vågat agera av rädsla för att skapa fullständigt utlopp, vilket skulle ha väckt än större uppmärksamhet. Och nu bekräftas att polisen hade till uppgift denna natt och därefter att hålla den tyska allmänheten okunniga om vad som pågick i Köln under nyårsaftonen. Tyska nyhetstidningen Express avslöjar att lokalregeringen var fullt medvetna om vad som skedde i staden och kommunicerade ut att stora grupper av invandrarmän angrep kvinnor, och att det begåtts våldtäkter, sexuellt ofredande och personrån, och att lokalregeringen kommunicerade ut detta till hela polismyndigheten, trots att man från lokalregeringens sida påstod efteråt att man inte visste vad som skedde, och att uppgifterna om övergreppen inkommit i efterhand. Express har publicerat uppgifter från läckta e-postmeddelanden som avslöjar den verkliga informations- och händelseordningen.

Men inte nog med detta: En intern promemoria hos polisen ger besked att ministeriet beordrat polispersonal och handläggare att inte använda ordet ”våldtäkt” i sina rapporter. Trots det gick det inte att mörka att kvinnor utsätts för penetration av gärningsmän eftersom vittnen och offer trädde fram.

Skandalerna i Köln blev internationellt uppmärksammade, och allmänhetens ilska blev inte bättre av att stadens kvinnliga borgmästare uppmanade medborgarna att klä sig anständigt inför årets karneval. Det folkliga raseriet krävde sin tribut, och lokalregeringen beslutade att Kölns polischef skulle pensioneras i förtid.

Men var det enbart polischefen som bar ansvar för det inträffade? Nej, inte alls. Polismyndigheten var på förhand väl medvetna om invandrargruppernas attityder och beteenden, och man befarade synnerligen besvärliga situationer på allmän plats med dessa människor. Drygt 140 poliser tjänstgjorde i staden under nyårsnatten, men det var 100 poliser färre än vad den sedan sparkade polischefen begärt att få ta ut i tjänst. Vem stoppade hans begäran? Svar: lokalregeringen!

En anledning till att polismyndigheten kunde vara så pass förutseende som man var avseende behovet av förstärkning under nyårsaftonen står att finna i det faktum att även Köln har sin beskärda del av enklaviserade no go-zoner. Men istället för att bemanna med poliser för att kunna göra säkra ingripande valde den vänsterdominerade administrationen att offra sina infödda medborgares säkerhet och tysta ner invandrargängens angrepp. Ett cyniskt grepp av statsapparaten, men som hade kunnat ”lyckas” ifall det inte varit för sociala- och alternativa medier.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

61 kommentarer till Köln-polisen kommenderades att mörka om sexövergrepp under nyårsfirande

 1. Sofia skriver:

  Lokalregeringarna i Tyskland är en administrativ myndighet under dem som vann 2VK. Tyskarna plundras och förnedras fortfarande.
  Utmärkt att Lokalregeringens vidriga inställning blev offentlig!

  KÖLNFESTIVALEN (Fasching) är den största årliga tilldragelsen – många oroade sig för att glädjefesten skulle bli sorglig – efter den chockartade nyårsnatten.
  Många tyska män organiserade sig för att beskydda människorna mot illbattingar. Vad hände? Polisen fick order uppifrån att häkta beskyddarna!
  Här är en:

  • Anna skriver:

   Fan så vidrigt!

  • Peter Harold skriver:

   Ja, det är faktiskt dags för en kampanj om att avockupera Tyskland nu.

   • Läsare skriver:

    Avockuprara Sverige Nu.

    Bonnier-judarna ut!

    • Läsare skriver:

     Stolt Bonnier-jude med hennes egna ord i hennes egen tidning:

     MEDIA. Niklas Orrenius på den judiska tidningen Dagens Nyheter har intervjuat Jeanette Bonnier, en av Sveriges rikaste personer som äger en tiondel av Bonnierkoncernen. Intervjun handlar bland annat om Bonniers judiska identitet.

     https://www.nordfront.se/jeanette-bonnier-vi-judar-haller-ihop.smr

     • Peter Harold skriver:

      Och svensk sammanhållning kallas för diskriminering.

      • läsare skriver:

       Allt vad agendajuden gör, gör juden i kodord för att dölja judens verkliga agenda och för att hetsa gojim att agera som judens Nyttiga Idiot.

       Att vara emot diskriminering låter behjärtansvärt och triggerordet lockar till sig Nyttiga Idioter i massor.

       Samma Nyttiga Idioter får sedan obegränsad prime time I agendajudens ”media”.

       I agendajudens värld betyder ”diskriminering” att vita organiserar sig.

       Hela agendajudens agenda är så utstuderad så först vägrar du tro att någon kan vara så jävl-ig och falsk.

       ”Rasist”anklagelsen är agendajudarnas kodord för vita som organisera sig.

       När du väl ser det, då blir allting som är bra för vita skoningslöst förföljt och hånat i jude”media”.

       Allt som är dåligt för vita höjs till skyarna i samma jude”media”.

       • Peter Harold skriver:

        Men samtidigt, i takt med att medvetandet ökar, kommer begreppet ”rasism” att vattnas ur, och det är nog detta som sker. Vilket föranleder agendasättarna (oavsett religion och folktillhörighet) att intensifiera arbetet med att eliminera det organiserade motståndet mot detta. T.ex. med censur av bloggar och avsked.

    • Wallenbergarna också. Calle Bildt förtjänar dock en slips av hampa.

   • Sofia skriver:

    Apropå tyska intressen och antika byggnader:

    • Risto Matinen skriver:

     Konstigt nog har antityska Merkel ett smeknamn: Mutti, vilket betyder mamma. Hon som är barnlös. Är det fler och fler sådan antinationella politiker Bilderbergarna väljer ut som marionetter?

     Hur som helst, fann jag en hemsida som kallar sig Mutti must hang

     Dags starta en hemsida där Röven och Fredrik den Onde måste hängas?!

     • Sofia skriver:

      NEJ!

      Att vi vanliga (systemets offer) är RAGNARÖK-ARGA är naturligt.
      Kloka varelser tänker först och handlar sedan.
      1/ Samla heltäckande kunskap
      2/ Analysera
      3/ Gör en hållbar plan inför framtiden
      4/ Genomför!

 2. Anna skriver:

  Ursäkta en riktigt dum fråga, men hur fasen gör man för att ”publicera” en bild och inte en länk på nätet??? Försöker sitta på en annan sajt och publicera bevis i form av foton, men det går ju inte…Från min mobil alltså.

 3. Läsare skriver:

  Somaliska PRO i Borlänge och skäggbarn som är rädda för två centimeter nysnö i DALARNA.

 4. Läsare skriver:

  Somaliska PRO i Borlänge och skäggbarn som är rädda för två centimeter nysnö i DALARNA.

  https://www.flashback.org/sp55362172

  HJÄLP!!!

  Är det jag som är tokig i huvudet?

 5. Anna skriver:

  Tack för supporten med bild, men det är något som måste bankas på plats först i min skalle… Jag vet ju någonstans hur man gör. Grrrrrrr…..Min burk kraschade ju och fick en ny burk av min kompis som hade städat på kontoret och skulle slänga alla sina datorer och skärmar. Den har helt andra program och grejer.

  Angående somalierna i Borlänge har jag reflekterat över främst en sak: Motiveringen bakom att slopa väktarna och sätta in somaliska seniorer, är att ”i vissa kulturer ser man uniformen som något hotfullt och provocerande”, ungefärt uttryckt. Nähä, tänker jag?

  Vadå i ”vissa kulturer”? Gäller inte det alla människor i alla kulturer? Är inte uniformeringen just till för att avskräcka? Jag har ju också burit uniform och det är alltid samma klick av ungdomar som alltid anser att de blir ”utmanade” till att visa sin styrka. Det har väl inget att göra med någon annan ”kultur” utan snarare beror det ju på att det är skitungar som identifierar sig som kriminella och också de riktiga kriminella som är äldre och är yrkeskriminella. Men den senare kategorin åker ju å andra sidan inte buss så då finns ju bara skitungarna kvar.

  Det har knappast något att göra med just somaliska ”kulturen”. Hur kan ens en kommunalpolitiker komma på något så korkat?

  • Läsare skriver:

   Hela Borlänge går man ur hus för att se:

   Filip & Fredrik presenterar TREVLIGT FOLK: På DVD & digitalt 1 juni – officiell trailer

  • Peter Harold skriver:

   Man kan förmoda att somaliska barn/ungdomar ser det som en sport att jävlas med uniformerad personal. Och här i Sverige är inte den uniformerade personalen enbart till för att bråka med folk, utan för att se till att det inte är bråk, och för att hjälpa uppdragsgivarens kunder, t.ex. genom att ge väganvisningar, hålla upp dörrar, flytta saker som står i vägen, se till att plötsligt sjuka blir omhändertagna. Men vissa grupper får krigsinstinkter när de ser väktare.

   • Anna skriver:

    Tänk dig då utöver detta, att de får syn på KVINNLIGA uniformerade väktare. Voine voine. Jag förstår ändå inte problemet här. Varför får de ens åka buss över huvudtaget om de hoppar på folk så här? Enligt svensk lag skulle ju somaliska ungdomar som är såååå krigstraumatiserade att de ser uniformer så pass hotfulla att de går bärsärkagång vid blotta anblicken- få färdtjänst beviljad?

    Med tanke på hur många beslöjade småtjejer som får åka gratis skolbuss till skolan varje dag- för att de går i muslimsk skola som ligger i stan eller bara pga deras ålder, inte anses kunna åka själva- är det väl befogat att även bråkmakarsomaliern dvs tejjernas inavlade brorsor- också ska få åka taxi på statens bekostnad?

    Låt alla inavlade och retarderade bokstavsmuslimer åka gratis taxi så skulle även vi andra få åka flott kommunalt! För då hade ju resan blivit så mycket härligare Ju snabbare pengarna tar slut desto snabbare fattar ju gemene man att det inte håller med rådande politik.

    • Peter Harold skriver:

     Fritt ur minnet:

     Jag hade en bekants bekant som var kontrollant på en flygplats. En gång kom det en man klädd som en arabisk shejk och det gav utslag i bågen. Hon är en av de raraste tjejer som finns på denna jord och frågade med vänlig röst om han hade några metallföremål på sig. Han stirrade på henne och frågade om hon var muslim och varför hon inte dolde sitt hår. Hon låtsades inte om hans fråga och föreslog att han skulle lägga sina metallföremål i röntgen istället. Då väste han att hon inte hade någonting med honom att göra. Egentligen hade hon kunnat kalla på vakten, men bad en manlig kollega att visitera. Han drog metalldetektorn över mannen och fick utslag igen i brösthöjd. Han vägrade plocka av sig och blev visiterad enskilt. Araben log mot den manliga svenska kontrollanter, men hans ord var riktade till den kvinnliga kontrollanten i det att han sade: ” – Det här är ditt fel”.

     Efteråt blev hon fnoskig eftersom hon kom på att han tittat på hennes namnbricka. Jag är bombsäker på att hon blev rädd för denna incident eftersom hon stängde sitt Facebook-konto helgen därpå.

     • Anna skriver:

      Folk är som hundar. Man ska alltid hugga av vid första hugget. Att låtsas att inget hänt triggar bara beteendet ytterligare.Hade vi svenskar betett oss som sig bör mot bokstavsmuslimerna hade de inte intagit oss och därmed vunnit land. Tjejstackarn hade väl fått instruktioner om att mot alla odds, inte visat sin ståndpunkt. Hade hon fått motsatta instruktioner hade inte din kvinnliga väktare fått det här problemet utan hade blivit uppbackad på en gång.

      Folk är inte som hundar. Vi är sämre. För att vi har tillåtit enskilda ”hundraser” att vara förmer än andra raser.

      Fy! Skäms! Ligg!

 6. Läsare skriver:

  Stor ökning av sexualbrott på Aquanova i Borlänge

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/stor-okning-av-sexualbrott-pa-aquanova-i-borlange

  Våldtäkt på idiotsvenska = Kulturkrock.

  • Läsare skriver:

   Grupper med ensamkommande flyktingbarn har lämnats ensamma, utan ledare eller ansvarig vuxen, på äventyrsbadet Aquanova. Det sätter nu ledningen för badet stopp för och samtidigt är fler åtgärder på väg.

   Ledningen för Maserhallen AB anser att utvecklingen är oroande 

   http://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/nya-reger-for-badande-infors-pa-aquanova

   • Anna skriver:

    Jaa du. Vänta i ett halvår sådär och vi får se att simhallen stänger ner helt. Det är det som händer i stockholm. Sydpoolen i södertälje har stängt. Fler simhallar kommer följa efter. Troligtvis säljer kommunen till privata aktörer som bygger om till SPA-anläggning. Till såna anläggningar kommer inte kommunerna att köpa upp simkort för att ge ut till ensamkommande. Jag tror ju att dagarna av simträning i kommunala simhallar, är lätt räknade. Kvar blir privata anläggningar där priserna medvetet hålls på en hög nivå, allt för att hålla ligisterna ifrån anläggningarna. Resultatet blir att de barn med föräldrar som inte har råd, måste prioritera bort simträning. Men – TÄNK, då har vi ju fått ett mer JÄMLIKT samhälle?! Ja, för då kan ju svenska barn simma precis lika dåligt – eller tom lite SÄMRE än utlandsfödda!

    Finurlig strategi!?

    • Lisa skriver:

     Det kallas socialismen, Anna.

    • Skäggbarnen betalar ju inte själva. Det gör ju antingen migränverket, socialen eller FK. Det vill säga skattebetalarna. Så jag tror dom kommer få fortsatt tillgång till simhallarna. Sätter sig någon på tvären så kommer det utmynna i en twitter-storm, som sedan blir ett medie-drev och sedan är vi tillbaka på ruta ett igen.

 7. Lisa skriver:

  Vad glad jag är för att inte vara ung idag! Tänk på 60-talet: vi 18-19-20-åringar gick till sommar-studentpub, tog en öl, dansade, snackade och på hemvägen gick till sjön. Alla slängde kläderna och vi badade nakna i natten. Inga närmanden, inget pippande, inga våldtäckter, inga replessalier efteråt. Tre somrar var ja med detta i min hemstad. En av de bästa minnena i mitt liv.

 8. Risto Matinen skriver:

  Liksom antisvenska polisen som mörkade mörkas angrepp på svenskor på antisvenska Zara Larssons konsert i huvudstaden. Vi ska inte få veta vad som pågår. Babbarna ska få härja fritt och inga varningar ska utges!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s