Ännu ett terrordåd under FBI:s näsa…

Bästa läsare!

Ständigt denna FBI. Skall jag vara ärlig så räckte det för mig igår att bara se rubrikerna om massakern på en bögklubb i Orlando, USA för att tankegången skulle gå till ”islamist + FBI = terrordåd”. För att inte frestas att skriva någonting i affekt så bestämde jag mig för att sova innan jag började läsa nyhetstexterna.

Och i morse bekräftades mina fördomar. Dels att det var frågan om en islamist, även om Dagens Nyheter gör sitt yttersta för att få gärningsmannen till en högerextremist: ” – Han uttryckte hat mot svarta och homosexuella”. Och inte långt från huvudrubriken återfinner vi ” – Det här har ingenting med religion att göra”. Medierna är så förutsägbara. Suck.

Och hur var det med FBI? Jodå, de är inblandade här med, precis som med de pilitutbildade 9/11-terroristerna och Boston Maraton-bombarna. FBI har intervjuat Omar Meteen tre gånger, dels för kommentarer han haft mot kollegor, och dels för att han har kopplingar till en självmordsbombare.

Det som är bekymmersamt är att FBI:s mest resultatgivande verksamhet i kampen mot islamistisk terrorism (eller politisk terrorism rent generellt) är att tråla på nätet efter folk som säger dumma saker, sen kontakta dessa genom att utge sig för att vara medsympatisörer, och lova objektet assistans att förverkliga dåden. Och därefter arrestera dem. FBI skapar sina ”terrorister”. Och vem vet om de emellanåt inte låter dem ställa till med något emellanåt så att det politiska klimatet hålls varmt nog för högre budgetanslag.

Ifråga om Boston-attentatet så fanns det en koppling mellan den ene gärningsmannen och FBI. Lägger man därtill felande ryggsäckar på övervakningsfilmer och de som sprängdes på riktigt så inser man att någonting är lurt när FBI finns med i en händelsehistorik. Och Omar Mateen:s bögskjutningar i Orlanda är ännu ett exempel.

DN passar också på att skriva att Donald Trump ”försöker dra vinning av dådet”. Det Trump gjort är att helt berättigat notera att president Barack Obama underlät att använda orden ”radikal islam” när denne uttalade sig om massakern. För att irritera DN ännu mer vill jag tillägga att Omar Mateen var registrerad hos Demokraterna, alltså det parti som väntas nominera Hillary Clinton som presidentkandidat. Japp, precis, du hörde rätt: terroristen, bögskjutaren och rasisten Omar Mateen röstade på Demokraterna. Inte Republikanerna.

Demokraterna. Hillary. Demokraterna. Demokraterna. HIllary. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Hillary. Hillary. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Demokraterna. Hillary.

Känn på den DN!

Mina kondoleanser till de dödade och skadade med anhöriga i Orlando, och alla som faller offer för såväl genuint islamiskt våld liksom islamiskt våld á la Operation Gladio.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Ännu ett terrordåd under FBI:s näsa…

 1. Sofia skriver:

  Ja, bakom apparaten är flera kablar inkopplade…
  t.ex;

 2. Vauen skriver:

  http://www.veteranstoday.com/2016/06/12/orlando/

  Dr Barret kommer fram till ungefär samma saker som du. Och nämner att Zaid Hamid (som tyvärr stöder dådet på sitt Twitter konto) påstår att skytten hade kopplingar till säkerhetsföretaget G4S. Nått att hålla ögonen öppna för!

 3. Jag tror också att det är en FF. Obama har gjort allt under sina två mandatperioder som hans uppdragsgivare har gett honom. Utom en sak. Han har ännu inte lyckats skrota det andra tillägget och nu har han bara knappt 6 månader på sig. Förmodligen kommer det bli fler FF om inte Orlando tar skruv.

  • Björngunnar skriver:

   En liten internationell klick fortsätter att göra bort sig.
   De är visst trögfattade och en sak som tydligt framträder är att de är totalt odugliga på att styra världen.
   Inte minst gäller detta de svenska sk. politikerna.
   Vad heter det när den dummaste styr?

  • Vauen skriver:

   Nu är det väl inte så att projektet att avbeväpna befolkningen som är Obamas eget projekt utan det till hör agendajudar nästan helt exklusivt. Och dom förlorar inte makt i nått presidentval direkt. Så jag ser inte varför det skulle ske någon upptrappning?

 4. Sofia skriver:

  FRIMURARE BAKOM DET MESTA –

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s