En statusrapport om ”Finspångs-kommissionen”

Bästa läsare!

Beklagar ännu en gång frånvaron från nätet. Sjukdom och arbete i en härlig vardagsruinerande kombination. Att berätta om detaljerna kring detta är tröttande och sorgligt. Så nog om detta.

Jag har resonerat med en del personer ang. hur vi ska kunna arrangera en kunskapsbank angående de katastrofala följder som årtionden av multikulturell politik orsakat landet.

Det stora dilemmat för ”vår” sida är att informationsinsamlingen kan uppfattas som en ”dödslista” över individer som ska bestraffas för sin delaktighet i denna politik. Eftersom det inte finns någon direkt juridisk möjlighet att lagföra någon för beslut fattade i Sveriges riksdag (och näppeligen heller för hur denna politik förvaltas genom de statliga institutionerna) så kommer en dylik aktivitet betraktas som ett brott, sannolikt i första hand som ett datalagringsbrott och möjligtvis också som hot/trakasseri mot enskild.

Icke förty ser jag det som en absolut nödvändighet att bygga upp denna kunskapsbank. Lösningen skulle bli att använda samma metoder som vänstern, nämligen att skapa materialet för ett redaktionellt ändamål i ett organ med fullständiga pressrättigheter (d.v.s. ha en utsedd ansvarig utgivare).

Tyvärr ligger det utanför min förmåga under rådande omständigheter. Därför riktar jag en öppen efterlysning till läsekretsen och läsekretsens bekantskapskrets om huruvida det finns någon aktör som är villig att ta på sig ett dylikt uppdrag?

Så här långt har jag fått tag i ett par individer som är intresserade av att bidraga med material anonymt (i mån av tid) eller att fungera som referenser. De är som sagt dock rädda för att behöva få skulden för att ett stort antal politiker och beslutsfattare kan komma att bli hängda i lyktstolpar, och de vet också att de svenska domstolarna gladeligen vill göra den tolkningen även av den vetenskapliga delen i projektet.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Finspångskommissionen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till En statusrapport om ”Finspångs-kommissionen”

 1. Stig Olsson skriver:

  Kan det här vara en ingång?
  https://www.exakt24.se/om-exakt24/

 2. Björn Sveninge skriver:

  Såklart skulle det kännas bra om rättvisa skapades och landsförrädarna fick bita i gräset.
  Men landsförrädarna arbetar i sin tur åt en utvald skara som betalar deras lön.
  De har tillsammans sugit blodet ur nstionen Sverige och ympat in rasfrämlingar som kommer att förstöra landet ekonomiskt och socialt.
  Man kommer och tänka på drängen Karlsson o Gusten när isen bröt upp.
  Gusten sa var och en för sig och Gud med oss.
  Karlsson försvann …
  https://anthropocene.live/2020/11/16/oligarkin-har-tappat-masken/

 3. Björn Sveninge skriver:


  Corona används för inskränka medborgarnas rättigheter.
  Politikerna bör avsättas snarast!

 4. Risto Matinen skriver:

  ”Eftersom det inte finns någon direkt juridisk möjlighet att lagföra någon för beslut fattade i Sveriges riksdag (och näppeligen heller för hur denna politik förvaltas genom de statliga institutionerna) så kommer en dylik aktivitet betraktas som ett brott, sannolikt i första hand som ett datalagringsbrott och möjligtvis också som hot/trakasseri mot enskild.”

  Är det verkligen så illa?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s