Finns det någon plats på jorden som kommer att förskonas från den svenska genusexporten?

Bästa läsare!

Jag försökte jaga rätt på den beryktade ambassadrapport som sammanställts i London med anledning av att den brittiska dagstidningen Daily Mail skriver ofördelaktiga – men ack så sanna – saker om svensk migrationspolitik. Rapporten är delvis sekretessbelagd, men den svenska ambassaden menar enligt Dagens Nyheter att Daily Mail bedriver en kampanj med att förevisa Sverige som ett avskräckande exempel. Den svenska ambassaden har därför kontaktat samtliga svenska organisationer för att ”motverka den negativa bilden av Sverige”.

Under min jakt på rapporten fann jag istället reklam för svenska utrikesdepartementet. ”Vad gör UD?” är en rubrik, och man får veta att svenska staten (tillsammans med Finland) satsat 11,8 miljoner US dollar på att ”skydda flickor och kvinnors rättigheter i Burma med fokus på de mest utsatta i de avlägsna och konfliktdrabbade områdena i Rakhine, Kachin och de norra Shan staterna”. Satsningen skall pågå i 3 år.

Jag tvivlar inte en sekund på att det är jobbigt eller bortom gränsen till uthärdligt att vara flicka eller kvinna och leva i en krigshärjad zon i Burma. Dock skulle jag vilja veta av UD hur det kommer sig att det är så mycket bättre att vara pojke eller man i detta område där det pågår krig och oroligheter?

När man klickar sig in i projektbeskrivningen ser man att det inte handlar om att bygga skyddsrum för kvinnor och flickebarn, eller hjälpa dem bort därifrån. Istället handlar det om att upprätta kvinnokliniker där de skall få hjälp med sexualhygien (p-piller, kondomer) och öka kvinnornas och flickornas medvetenhet om jämställdhet och feminism.

Finns det någon bebodd plats på jorden som kommer förskonas från den svenska genusexporten? Det verkar inte så. Kranen hos finansdepartementet tycks stå vidöppen när det gäller ”genusfrågor”.

Hur är det då med skyddet för flickor och kvinnor i Sverige, där 9 av 10 manliga flyktingar från Syrien påstås av dem själva vara utbildade för strid? Jo tack, det är värre än någonsin…

Vi kan konstatera att polisen har mycket att göra. I Stockholm återkallas semestrar och man täcker upp utlånade poliser till Skåne med övertid. De poliser som är kvar i tjänst patrullerar så gott de kan. Ser de någon som buskör och stoppar bilen så ringer föraren till sina bruschor och vips går det 10 stycken bruschor på varje närvarande konstapel, och polispatrullen kan inget göra eftersom varje agerande från deras sida – förutom flykt – kommer betraktas som en provokation och beskrivas som övervåld av både lokal- och riksmedierna.

Visst, polisen skickar upp sin helikopter om någon ung våldtagen dam kan med skakiga händer få liv på sin mobiltelefon och ringa från sin blodiga pöl bakom parkbuskaget och berätta att gärningsmannen nyss blev klar. Men så tycks sexbrott – nu i den feministiska högåldern – vara det mest prioriterade för polisen. Och det av flera skäl. Först och främst att lagföringsprocenten är bättre än för övriga ”populära” brott. För det andra så ger det polisen goodwill att kunna gripa en sexbrottsling. Det ser bättre ut i medierna. För det tredje är det lättare att skicka spårhunden på en snubbe med sperma och jordfläckar på byxorna än att… få hejd på 80 babianer som sätter eld på sopcontainers, förskolor och garagelängor.

Men även om polisen ofta lyckas få tag i sexbrottslingarna så kan vi konstatera att risken för flickor och kvinnor att råka ut för både ringa och grövre sexbrott har ökat på senare år, vare sig de går på diskotek, vandrar genom parken eller befinner sig på badhuset. Från staten och dess politruker meddelas att a) detta är ett framsteg, för det visar att kvinnor är mer anmälningsbenägna än förr, och b) att vi måste ta i med hårdhandskarna för att stävja mäns våld mot kvinnor och barn i Sverige.

Vi vet att denna reaktion är trams. Jag undrar därför om det verkligen är så smart att svenska staten spenderar mångmiljonbelopp på att predika feminism i Burma, när staten inte ens klarar av att föra en politik som värnar om flickor och kvinnors säkerhet hemma i Sverige?

Som libertarian ser jag att det finns en bra lösning på problemet.

1: Tillåt flickor, kvinnor, pojkar och män att få försvara sig mot brottslighet. Ingen skall behöva tvingas genom statens frihetsbegränsningar vara ett lovligt byte.

2: Staten skall berövas rätten att manipulera den etniska sammansättningen i nationen.

Om burmesiska kvinnor och barn behöver beskydd, då kan jag tänka mig en rad andra organisationer som är bättre lämpade att ägna sin omsorg om denna sak. Skänk dem en slant. Men staten skall inte hoppa in som kravställare och betala med pengar som den stulit från medborgarna i Sverige.

I övrigt måste UD presentera sin rapport i dess helhet som beskriver hur den brittiska ambassaden ämnar agera för att motverka att brittiska Daily Mail skriver sanningen om den havererade migrationspolitiken och den destruktiva multikulturalismen. Vad som är oroväckande är att britterna ser Sverige som ett avskräckande exempel, fastän vi vet att läget är väldigt illa i England redan nu där etniska britter blivit minoriteter i sina egna städer. Beroende på vad det står i rapporten är det oroväckande att UD kanske försöker styra innehållet i brittiska medier. Well, det är inte första gången. Minns den tidigare utrikesministern Laila Freivalds som sände sina torpeder till ett web-hotell för att släcka ner en icke önskvärd nyhetssajt tillhörande SD.

Jag förväntar mig att någon alert riksdagsman ställer en interpellation till utrikesminister Margot Wallström där hon avkrävs på hela rapporten, samt redovisar namn på alla organisationer som UD via sin ambassad varit i kontakt med i Storbritannien för att bekämpa Daily Mails exponering av verklighetens Sverige.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Medierna, Politik. Bokmärk permalänken.

66 kommentarer till Finns det någon plats på jorden som kommer att förskonas från den svenska genusexporten?

 1. Anna skriver:

  Jag tippar på att Daily Mail vinner nyhetskriget. Det kanske är just för att tidningens egna land, ser snarlika scenarion som det som drabbade de själva- i Sverige? Finns ingen effektivare ögonöppnare än just den dyrköpta egna erfarenheten.

  • Peter Harold skriver:

   Tråkigt nog har Daily Mails advokater bett redaktionen att stoppa sidvisningar till svenska IP-nummer för en del av deras artiklar.

   • Anna skriver:

    Hur är det ens lagligt? Usch.

    • Peter Harold skriver:

     Vi lever i en värld där politikerna skriver lagen (plus lobbyingorganisationerna som betalar politikerna)… då blir det lagligt/olagligt beroende på vad de önskar.

     • Björngunnar skriver:

      Hitler, Gustav Wasa, eller två gubbar med långa svärd som Bellman sjunger om hade kunnat göra ett bättre jobb än dagens politiker, jag glömde Khaddaffi, men han är ju död.
      Hitler o Khaddaffi hade samma fiender som vi.

 2. Anna skriver:

  Kom på en till faktor: Har kanske kvinnor blivit utrotningshotade? Jag syftar på de fonder som skapas för utrotningshotade djur runtom i världen?

  Men det verkar ju rätt knasigt eftersom statistiken visar tvärtom. Det är ju flest män som dör en för tidig död i världen, mest pga krigen. Kvinnor lever ju dessutom längre än männen efter pensioneringen. Nä, det var en riktigt hård karamell jag försökt knäcka… Vill de kanske att kvinnorna i burma ska fortsätta bli våldtagna, men slippa bli gravida?

  Om de haft intentionerna att stoppa våld mot kvinnor, varför inte bjuda på gratis träning i kampsport och anabola steroider? Då hade ju kvinnorna fått självförtroende och kunnat slå killarna på fäften, samt om de inte lyckades undgå våldtäkt åtminstone sluppit bli gravida då det är lika effektivt som p-piller?

  Snacka om totalvändning det hade blivit! Tänk er ett stort gäng burmesiska kvinnor, vältränade och kåta som fasicken- de hade ju börjat våldta männen? Antingen hade alla då levt lyckliga i alla sina dar, eller så hade kvinnorna tagit över samhället och tagit över männens roll som våldtäckare… hehe. Vem vet?

  Det vore ju förresten skitlyckat- om det var ett gay society de velat ha? Tjejer som gillar tjejer och alla killar som blev kvar efter att de krigsföra avlidit- hade alla varit gay?

  De verkar inte riktigt gilla Burma. Men det är väl kanske för att de inte gillar buddister som inte gillar islam?

 3. Sofia skriver:

  Instämmer som vanligt! Ypperligt formulerat!

  • Sofia skriver:

   Sångerskan Josefin Nilsson, 46 år, är avliden.
   http://fastmp3.org/farval-alb-2472254.html

   • Sofia skriver:

    ”Tears in heaven”.

   • Var hon sjuk? Tycker dom sade inget på nyheterna. 46 år är ju ingen ålder idag.

    • Sofia skriver:

     Enligt hennes mamma hade hon varit krasslig i några dagar. Ingen vet varför hon plötsligt ”försvann”.

     • Jag flyttar hypotetiskt fram tiden bara så långt att Månen hinner in i Oxen. Då uppstår en version av den ”sataniska axel” och har att göra med överdriven negativitet och jordbundenhet, kanske med frosseriets dödssynd, för mycket intag av substanser, föda, stimulantia eller droger.

      Mycket Vatten brukar späda på den hungriga och otillfredsställda lägre kroppsliga naturen så att horoskop med ren lersörja brukar kunna urarta till extrema materialister – eller bluessångare: se horoskopet för den kriminellt glömda sångerskan Esther Philipps, död vid 48 efter att ha varit heroinmissbrukare sedan tonåren. Här den fallna Månen med expansiva Jupiter i Skorpionen och denna ”fördjupade” men skadade lägre natur baseras på Mars i Stenbocken, en stenbock som vägrar släppa kontrollen. Vissa livsöden har vissa ”konstanter” som inget kan rubba. Dessa är liv då själen betalar tillbaka för synder som värdkroppen bara eventuellt kan skönja under nattens drömmar.

      Jag upplevde i vilket fall alltid något jordnära och ”oxigt” över sångerskan snarare än en yster bagge, men som synes av kartan är ett år när den tunga och tröga Saturnus ”faller” i Väduren, knappast ett år för den normala typen av detta tecken).

      http://sidereal.hall-of-man.com/2016/03/josefin-nilsson-och-livets-utgang.html

      • Anna skriver:

       Uff! Hade gärna blivit ”spådd” av dig. Jag är en såndär hopplös natur. Jag har sedan barnsben känt på mig att jag är en såndär som inte förmår ändra något av egen maskin och har faktiskt bara rent torrt konstaterat att vi nog föds till våra öden. Åtminstone vissa av oss. Om det inte vore för våra instinkter och starka känslor, intuition- hade vi inte heller känt igen oss i de som ger uttryck för allt det här- genom sång och musik, och annat uttrycksfullt. Det är så mycket disharmoni där ute att jag inte längre tror att det är människor kvar om ett tag… Att vistas ute numera bland ”folk” känns alltmer som att musik och uttryck långsamt trycks ner under toner skapade av maskiner, gjorda för maskiner. Människan får inte vara människa, utan lär sig att bli en maskin. De som inte lär sig det dukar under. Vid 17 års ålder hade jag bestämt, eller rättare sagt blev varse om- att jag skulle och ville bara bli- max 39 år. Och det var precis vid denna ålder som jag liksom slutade leva. Precis då fick jag också min son, så nu inser jag att jag lever bara för att se till honom och att min själ lever vidare genom honom.

       Usch. Det lät inte kul. Var inte meningen att det skulle låta sorgligt. Egentligen är det inte sorgligt. Vill bara säga här att jag förstår exakt vad du menar när du säger att vissa öden är fastslagna. Det är egentligen bara en sak jag ångrat att jag gjort- resten är bara saker jag ångrat att jag INTE gjort- och det är att jag sabbade min sångröst (höga tonerna) under min träningsnarkomanperiod.

       Alla de här underbara sångerskorna lever vidare genom sin musik och sina fantastiska röster. De har lämnat avtryck på oss och det är jag tacksam för.

   • Peter Harold skriver:

    Usch, det var väldigt tråkigt. Jag tyckte mycket om hennes röst och hennes uttrycksfullhet i sången.

 4. Nu var det visst ett hypotetiskt exempel bäste ankan drog fram och det var nog tur det. Hade den arma flicka n verkligen blivit våldtagen bakom en parkbuske så fruktar jag att det hade slutat med att kommunen hade, efter en välbehövligt lång utredning av saken, hade låtit uppresa en genuscertifierad toalett bakom busken där våldtäkten hade genomförts. Man kan tänka sig att det blivit en mediaregisserad öppning rent av. Mona Muslim åker ner från Stockholm och håller tal inför invigningen om behovet av jämställdhet och tolerans mellan olika folkgrupper. Kanske spelar ortens blåsorketser en liten trudelutt vid det högtidliga tillfället. Kanske även Anna Kickstarter Bluetooth får vara med och säga några väl valda ord.

 5. Anna skriver:

  Jag började söka efter fakta om antal kvinnor kontra män på jorden. Snubblade över intressant fakta men kan inte klippa och klistra… Kolla Kommentaren som The Gaffa skriver ang y- kromosomen… Från 2008…

  http://m.sweclockers.com/forum/trad/765118-flest-man-eller-kvinnor

 6. SB skriver:

  Peter,
  På tal om att försvara sig: Har du läst denna artikel om den amerikanska vapendebatten? Om inte, så gör det.
  http://denamerikanskavapendebatten.blogspot.se

  • Peter Harold skriver:

   Japp, jag har sett den, men jag tackar för påminnelsen. Jag skall sända den till min dotter. Jag försöker hålla henne underrättad om saker som inte är förenliga med skolans hyllning av USA:s bäste president Barack Obama som man beklagar inte skall få så många fler år på sig att ordna fred på jorden…

 7. Björngunnar skriver:

  Här börjar det brännas rejält!
  http://nyadagbladet.se/kultur/valdtakten-av-europa-myten-som-blev-verklighet/
  Tjurar finns ju lite överallt, bl a i Västerås,i guld.
  Själv har jag två men de är oskyldiga!

 8. Björngunnar skriver:

  Att Sverige skulle bty sig om burmanesiska kvinnor , knappast!
  Det rör sig om en order utfärdad av Bilderberggruppen och syftet är att burmas befolkning skall reduceras.
  Men det kan dom ju inte säga öppet så då tar man fram omtankekortet och påstår sig värna om kvinnan.
  Det är fö. detsamma som i Sverige.
  Invandrarna är förresten guds finger därför att för varje abort som utförts på statens kulturmarxistiska lasarett så fick vi en invandrare i utbyte istället för en svensk.
  Ett nerbyte om man frågar mig men någon annan Begin gör väl en vinst på affären!

  • Anna skriver:

   Ja, det är förunderligt hur mycket mer fertila invandrarkvinnorna är i jämförelse med svenska kvinnor. Men det beror ju på att det snarare är ett yrke för muslimska kvinnorna att vara hemmafru. Ju fler ”stjärnfamiljerna” bland svenskarna blir, desto större blir ”kärnfamiljerna” bland utlandsfödda. I dessa tider då fasta arbeten blir allt färre medans kortare arbetstillfällen blivit normen- blir det allt fler svenska kvinnor som tar abort då de inte vågar bli föräldrar. Svenska socialpolitiken är ju skräddarsydd för att endast storfamiljen där släkten bor tillsammans och ställer upp som barnvakt åt varandra- ska våga och klara nytillskotten i familjen. Det har ju varit tydligt sedan rätt lång tid tillbaks och blir allt mer tydlig.

   • Björngunnar skriver:

    Eftersom jag tyckt mig märka en svängning till det andliga som började med Josefins död…
    För att komma ur en ond cirkel måste man erkänna det man gjort som var oetiskt.
    Där ligger spärren för i vårt program ligger att om vi ” erkänner” så gör vi om försyndelsen.
    Så när det gäller bikt ,som svenska kyrkan aldrig varit bra på, så vill det till att biktfadern kan lossa på tungans band. Lite hjärntvättarteori, man kanske borde sadla om från det fysiska?
    Men då om någonsinn skulle man väl ” få se på fan!”

    • Anna skriver:

     Hehehe, jag har själv faktiskt varit och påtat lite i det muslimska tänket… Har gjort efterforskningar på egen hand alltså. När jag var sådär 29 bast bodde jag på internat i 2 år och tränade på ett gym vid odenplan på helgerna. Började umgås med en kille från marocko i samma ålder som var ”muslim”. Han hängde med de muslimer som fick till den där kyrkan eler vad det heter vid medborgarplatsen. Jag sov över hos honom fredag till lördag under sådär ett halvårs tid. Han gjorde en massa skit under veckan- blåste så många hantverkare, tjejer och allt möjligt. Hade en mamma här som han åkte till varje dag i några timmar, för att hon inte kunde basal svenska fastän hon varit här i nästan 50 års tid. Hennes hem var som ett fängelse av frivillig karaktär. Han drog samma historia för 3 tjejer som jag kände (haha- rätt pinsamt för honom då det var ett litet gym på den tiden) och det var att hans mamma låtit flyga hit en tjej som han skulle gifta sig med, och han kunde inte säga emot mamma….

     I själva verket var det han som drev med myten om att det var mamma som bestämde i sverige, bland troende muslimer…

     Visst! Han levde verkligen ibland Fryshusets skyddade värld ibland skyddade muslimer….

     Minns inte varför jag började skriva. Men så var det! Japp!

     • Peter Harold skriver:

      Sorterat in under ”Tant Annas hågkomster”. 🙂 Många marockaner i Stockholm nu. De flesta så där halvmuslimska som är typiskt för marockaner (inte många nykterister där heller).

      • Anna skriver:

       Tant Annas hågkomster, var det ja… Tack, Peter! Då vet jag var jag ska leta efter den pärmen! Fattar inte hur mycket knasigt jag sysslat med förut. Fattar inte hur jag hade tid egentligen, men mina efterforskningar gjorda på egen hand- har ju gjort mig till den knasiga människa jag är i dag! Det jag inte gör i dag, gjorde jag skitsnabbt förr så det jämnar ut sig med åren! Jo, jag har verkligen INTE haft fördomar förut. Jag har föredragit att uppleva saker själv som jag varit nyfiken på. De ”fördomar” jag har i dag är välgrundade av egen erfarenhet. Muslimer är i mina ögon lika skrattretande som clownerna är roliga. Creepy och inte ett dugg trovärda.

       Begå synder mån- torsdag bikta sig på fredag, Sen kan du börja med nya synder redan på fredag kväll! Hehe. Det är riktigt typiskt för muslimerna. Och att bli riktigt förbannad när man kommer med bevisen mot de! Den här killen var född med Hepatit B vilket tydligen de flesta marockaner föds med. Enligt läkaren som ringde mig var det över 80% som föds där som bär på det latent från födseln. Han fick ju inte säga så mycket, läkaren- men jag lockade ur honom svaren via att ställa frågor som inte pekade ut någon.

       Eftersom det bara var han jag hälsade på under 2 års tid… Alltså på DET sättet, var det inte så svårt att lista ut. Den där jäveln hade hursomhelst svurit dyrt och heligt att han skulle ringa mig och tala om detta (att han testats positivt) troligtvis för att han gick på tunga steroider och den idioten tagit de i tablettform vilket ju påverkar levern 20 gr mer än injektioner, vilket han inte fattade fastän han tävlat i rätt många år i byggning. Han trodde väl att han skulle bli frisk bara han bad till sin gud. Haha! Men det komiska var att jag inte var smittad och det ska han vara jävligt glad för. För hade den jäveln smittat mig så hade han inte levt särskilt länge!

 9. Sofia skriver:

  GISSA: FOTO ELLER MÅLAD TAVLA?

 10. Sofia skriver:

  EGON MALMSTRÖM är Zorns oäkta och tills nyligen okände son.
  Enligt hans änka är detta motiv från en plats norr om Rättvik:

  • Peter Harold skriver:

   Det var en underlig komposition. Finns dessa tavlor att beskåda någonstans i original?

   • Sofia skriver:

    Vet ej. Har en släkting som är chef för ett galleri – hade tänkt tipsa henne, men hon väntar barn snart, så hon lär inte ha tid att fördjupa sig i ämnet. Återkommer om jag får mer info. Klart intressant målare – MILDA MATILDA! Jag är helt tagen!

 11. Sofia skriver:

  EGON MALMSTRÖM ”Motiv från Siljan” (1934)

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s