Shawn Lucas hittad död i badrum – nytt mystiskt dödsfall med anknytning till Hillary Clintons gangstervälde.

Bästa läsare!

Tidigare i veckan skrev jag några rader om mordet på en av Demokraternas partifunktionär, Seth Rich, som var IT-koordinator vid partihögkvarteret och eventuellt en informationskälla som avslöjade oegentligheter från partiledningens sida som favoriserade Hillary Clintons kandidatur (ett faktum som bekräftats med de läckta mejl som Wikileaks publicerat där man manipulerar primärvalsrörelsen för att skapa problem för huvudmotståndaren Bernie Sanders).

Knappt har Seth Rich’s lik kallnat förrän nästa mystiska dödsfall med anknytning till Hillary-kampanjen inträffar…

Den 3 juli lämnade aktivisten Shawn Lucas – i sällskap med en vännen Ricardo Vilaba  som är videoproducent – in en stämning mot Demokraternas partiledning och dess dåvarande ordförande Debbie Wasserman Schultz (hon tvingades avgå efter Wikileaks-publiceringen) för bedrägeri å Bernie Sanders-sympatisörernas vägnar. Den enskilda stämningsansökan baserades på deras egna iakttagelser om hur partiet manipulerat primärvalsproceduren, och skedde utan vetskap om att Wikileaks skulle publicera bevis på partiets hemliga aktiviteter för att hindra Bernie Sanders.

Den 2 augusti hittades Shawn Lucas död på golvet i sitt badrum av sin flickvän. Det har ännu inte angivits någon dödsorsak, men detta är återigen ett av oroväckande många dödsfall som inträffar ”lägligt” för Hillary Clinton.

Shawn Lucas och Seth Rich är inte de enda som dött under den senaste tiden. Före Shawn Lucas dödsfall tog författaren och American Free Press-medarbetaren Victor Thorn (född Scott Robert Makufka) sitt liv på sin födelsedag den 1 augusti med en pistol uppe på en bergstopp i närheten av sitt hem. Victor Thorn hade ägnat många år att dokumentera familjen Clintons förehavanden, men han hade även publicerat material av karaktären ”förintelseförnekelse”, varför hans dödsfall rapporterats högst marginellt av medierna.

Den 22 juni avled en fd FN-tjänsteman vid namn John Ashe sedan han placerat en skivstång över halsen. Han var ett av nyckelvittnena i åtalet mot Demokraterna. Dagen efter John Ashe’s dödsfall avled Breitbart-skribenten Mike Flynn som skrivit flera granskande artiklar om Hillary Clinton och familjen Clintons stiftelse, och om hur de tagit emot stora belopp från regeringar och stora företag. Mike Flynn avled plötsligt i en ålder av 48 år.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Medierna. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Shawn Lucas hittad död i badrum – nytt mystiskt dödsfall med anknytning till Hillary Clintons gangstervälde.

 1. MartinA skriver:

  Svårt att bedöma sånt här, sätta det i relation till hur många som arbetar med kampanjerna och sånt överhuvudtaget. Och hur pass farliga fakta de här eventuellt satt på.

 2. Benny skriver:

  Haha, ja hade det skett så många ”lägliga” dödsfall i samband med de ryska valen hade väl MSM gått i spinn och hos Wolodarski hade pennan blivit rödglödgad av alla fördömanden som måste skrivas. Problemet för Clinton är att det inte räcker med att röja bort några enstaka personer och tro att problemet är löst utan det finns tydligen många med känslig information om det hela som också måste bort innan de snackar. En kolumnist på AB var tydligen arg häromdagen på alla som kallade Clinton för lögnare?!! Om man är så blåst som ”journalist” på AB att man inte förstår att hon ljuger konstant förstår man ju också varför det är så låg nivå på AB.

 3. LegeNet skriver:

  Jag sökte på ”Vince Foster” Whitewater och The Death of Vincent Foster, who’s connection to the Clinton’s was primarily via Hillary, rather than Bill http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/FOSTER_COVERUP/foster.php samt http://www.arkancide.com/ kom upp.

 4. Risto Matinen skriver:

  Är inte ett dugg förvånad om detta är sant. Anhängarana av NWO/OWN/JWO verkar bli mer desperata och skitnödiga.

  Vi får se om ”Läsare” hittat att även Shawn Lucas är jude, och det räcker för att utesluta mord… 😉

  • Risto Matinen skriver:

   Var för snabb där med akronymerna. Det skulle vara: NWO/OWO/JWO, men borde kanske lagt till RWO.

   Förklaring för nytillkomna. Olika beteckningar för samma sak, det planerade globala slavsamhället med Banksters i toppen :

   NWO = New World Order
   OWO = One World Order
   JWO = Jew World Order
   RWO = Rothschild World Order

   Sovjetunionen var det första försöket, via kommunister. Nu kör de det andra försöket, via socialdemokrater.

   • Tänkte på en alternativ tolkning av den sista akronymen till Risto World Order. Men det kanske inte hade varit lika negativt? Det hade förmodligen blivit mer ordning på torpet och vi hade sluppit alla finansjudarna och deras lakejer? 😀

    • Risto Matinen skriver:

     Såg inte din kommentar förrän nu. Nja, för att skiljas åt kanske det borde vara RMWO. Dock har du rätt att det skulle bli ordning på torpet och de senare hade likviderats.

     Kanske skulle jag förändras från upplyst despot till skit, såsom Fredrik den Onde eller Rövén? Men risken är inte stor för det. När det bestialiska våldet som krävs är utfört, skulle jag dra jag mig tillbaka. Annars skjut mig!

 5. Risto Matinen skriver:

  Totalt utanför ämnet, men kanske intressant? Som bekant står mannen för samhällsbyggandet och vore män som kvinnor hade vi fortfarande befunnit oss på stenåldern.

  Varför är det så? Jo, män måste prestera för att kunna föröka sig. Åtminstone i vår del av världen var det till nyligen att 80 % av kvinnorna får barn, men endast 40 % av männen. Det har sannolikt haft stor betydelse för mycket och säger tydligt emot PK.tramset om kvinnans underordning.

  Nåväl, det var inte det som är avsikten med mitt inlägg, utan en reflektion över att nästan alla kärlekssånger och -berättelser är gjorda av män, men det finns goda undantag. Både skrivna och framförda av kvinnor om kärlek till män. Lyssna gärna till:

  och

  Det finns fler, men blev plötsligt trött och går till sängs nu…

 6. Peter Harold skriver:

  Ja, det är sant att man skall döma försiktigt när såna här händelser inträffar, men den moderna historien har visat på väldigt många exempel där folk dör mitt uppe i viktiga exponeringar eller aktiviteter, eller begår självmord. Trots allt, alla dödsfall tycks ju till de yttre bara bero på olyckliga omständigheter. Men det är också en del i problemet, nämligen att vi bara får begränsad information om vad som hänt. Det är ständigt detta ”Cirkulera, här finns ingenting att se, byt kanal”.

  Så ber jag ännu en gång om ursäkt för min frånvaro i kommentarsfältet, Å andra sidan är det gott om trevliga och intressanta inlägg från er, kära läsare.

 7. Risto Matinen skriver:

  Nu verkar det som att fler fått upp ögonen för mordet! Fria tider skriver:

  Mördad demokrat kan vara Wikileaks läcka

 8. Ping: Vad var det jag sa: ”Mördad Hillary-anställd var WikiLeaks källa” | Peter Harold – Skrivarens blogg

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s