Amerikansk historiker avslöjar att USA och UK lockar flyktingar till Tyskland!

Bästa läsare!

I en artikel i nyhetsjournalen New Eastern Outlook skriver den amerikanske historikern och författaren F William Engdahl (som bl.a. studerade vid Stockholms universitet 1969-1970) om hur George Soros försöker dränka Europa med en flyktingström, och samtidigt få skattebetalarna att betala för hela kalaset. Soros har presenterat ett program där han anger att EU måste ta hand om primärt en miljon flyktingar och ”investera” i deras etablering i Europa.

F William Engdahl inleder sin artikel med att beskriva att John D Rockefeller startade en filantropisk stiftelse för att göra sin förmögenhet oåtkomlig för skattmasen, och sedan dess har alla oligarker skaffat sig liknande institutioner. Enligt Engdahl är George Soros den värste av dem alla just nu:

George Soros who likely has more tax-exempt foundations under his belt than anyone around. His Open Society foundations are in every country where Washington wants to put ‘their man’ in, or at least get someone out who doesn’t know how to read their music. They played a key role in regime change in the former Soviet Union and Eastern Europe after 1989. Now his foundations are up to their eyeballs in promoting propaganda serving the US-UK war agenda for destroying stability in Syria as they did in Libya three years ago, creating the current EU refugee crisis.

Engdahl upplyser att George Soros – vars organisation Open Society ligger bakom distributionen till migranter som tar sig olovligt in i EU som jag beskrivit i en bloggpost i höstas – är tongivande i kravet på upprättandet av en flygförbudszon i norra Syrien. Även Barack Obamas regering har krävt att sådan skall upprättas, främst för att ”skydda civila från attacker som utförs av al-Assads armé och den ryska militären”.

Men i själva verket – vilket de flesta intellektuellt hederliga människor begriper numera – är flygförbudszonen till för att förhindra att Syrien och Ryssland kan attackera de av Turkiet försörjda IS-trupperna. Under veckan uppmärksammade journalisten Seymour Hearsh att generaler inom försvarshögkvarteret Pentagon försökt stoppa Barack Obama från att genomföra regimskifte i Syrien eftersom man vet att landet i så fall kommer slitas sönder av islamister. Hearsh avslöjade också att Pentagon i ett par års tid informerat Vita huset om att det inte finns några oberoende moderata rebellgrupper i landet. George Soros föreslår exakt den politik som Vita huset fört, och som medverkat till att terrororganisationen Islamska Staten vunnit terräng i Syrien och Irak.

George Soros menar att det är mycket angeläget att EU också tillser att flyktingar kan resa tryggt och säkert in i Europa, så att de kan ta sig fram till destinationsländerna. Soros nämner inte vilka dessa länder är, men vi vet redan med anledning av den hypermigration vi upplevt under 2015 att Sverige är en av destinationsländerna. Tyskland har dock tagit emot ännu fler. Varför just Tyskland?

F William Engdahl vet svaret. Han berättar att migranterna lockats till Tyskland genom de synnerligen positiva omdömen som spridits via sociala medier, t.ex. Twitter. 80% av alla tweets som beskrev positivt mottagande handlade om Tyskland. 12% om Österrike. Engdahl presenterar ett urval av dylika texter:

Germany Yes! Leftists spray a graffiti on a train sayin “Welcome, refugees” in Arabic.

Lovely people – video of Germans welcoming Syrian refugees to their Community.

Respect! Football fans saying “Welcome Refugees” across stadiums in Germany.

This Arabic Graffiti train is running in Dresden welcoming refugees: (ahlan wa sahlan – a warm welcome).

‘We love Germany!,’ cry relieved refugees at Munich railway station

Thousands welcome refugees to Germany – Sky News Australia

Wherever this German town is that welcomed a coach of Syrian refugees with welcome signs and flowers -thank you.

Det intressanta är dock att majoriteten av alla tweets som handlade om hur tyskar välkomnar migranterna med öppna armar hade skickats främst från USA och Storbritannien, alltså två av de länder som bedriver proxykrig i Syrien och som är allierade med den forna dödsfienden al-Qaida i Syrien! Endast 6% av de positiva tweets som lagts upp kom från Tyskland (sannolikt av organisationer som av ideologiska skäl vill ha dit migranterna).

George Soros verktyg i Syrien är en organisation som heter Avaaz. Samma organisation var tongivande för att upprätta en flygförbudszon i Libyen år 2011 så att Khadaffi inte skulle kunna stoppa rebellerna i hans land, med kända konsekvenser. George Soros är – som Engdahl uttrycker det – involverad i att både skapa flyktingströmmar och leda dem till Europa.

F William Engdahl flaggar också för att Amnesty International är en organisation som arbetar för George Soros och Vita husets räkning, där Amnestys förre amerikanska direktör innan uppdraget arbetat på en specialavdelning hos utrikesdepartementet.

Engdahl riktar också skarp kritik mot organisationen Human Rights Watch som också är finansierat av George Soros, och som mycket energiskt påstått att al-Assad legat bakom attacker mot civila mål, när det i själva verket varit dåd utförda av al-Qaida och IS. Dessa falska uppgifter har sedan använts som alibi för att Vita huset skall kunna få stöd för kravet om att avsätta al-Assad som ledare för Syrien.

Hälsar eder Peter Harold

Länklista:
Journal-NEO (Soros plays both ends in Syria refugee-chaos)

===========================================
Jag hävdar att 6’000’000 judar
5’900’000 judar
5’800’000 judar
5’700’000 judar
5’600’000 judar
5’500’000 judar
5’400’000 judar
5’300’000 judar
5’200’000 judar
5’100’000 judar
5’000’000 judar
4’900’000 judar
4’800’000 judar
4’700’000 judar
4’600’000 judar
4’500’000 judar
4’400’000 judar
4’300’000 judar
4’200’000 judar
4’100’000 judar
4’000’000 judar
3’900’000 judar
3’800’000 judar
3’700’000 judar
3’600’000 judar
3’500’000 judar
3’400’000 judar
3’300’000 judar
3’200’000 judar
3’100’000 judar
3’000’000 judar

dödades av nazisterna under Förintelsen. (Se förklaring här)
===========================================

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Krig & fred. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Amerikansk historiker avslöjar att USA och UK lockar flyktingar till Tyskland!

 1. Läsare skriver:

  Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies —En min.

  Judarnas plan är att utrota den vita rasen. Första steget är att göra alla vita till en bespottad minoritet i deras eget land.

  Svensken är inte en minoritet – än – men svensken är konstant bespottad i jude”media”. Det är bara att läsa valfri DN, SvD, Sexpressen, Aftonlögnen, Metro osv eller se på TV4, SVT eller valfri TV-kanal eller lyssna på valfri SR kanal och svensken hånas och bespottas konstant 24 timmar i dygnet.

  Den som inte kan se detta är helt enkelt en idiot.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, när jag går in på SVT.SE och kollar deras nyheter så är tredje nyheten en summering av året, representerad av ”feministisk utrikespolitik”. Husbranden i Arvika toppar dock nyheterna idag, denna första dag av 2016.

 2. Läsare skriver:

  Sa jag att Georg Soro är jude?
  Soros är jude. Läs Judisk Krönika, finns på nätet och visa mig en enda artikel som INTE propagerar FÖR massinvandring. Visa mig en enda artikel i Södermalms Kamratposten DN som INTE propagerar för massinvandring eller som har en enda bra sak att säga om svenskar och Sverige.

  I DN är svenskar världens mest värdelösa folkgrupp som omedelbart borde begå kollektivt självmord så att hela världen kan flytta till Sverige.

 3. Pingback: Vilka styr oss vart? | Jan Millds blogg

 4. Pingback: George Soros i tyska medier: Europa finns inte längre! | Peter Harold – Skrivarens blogg

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s