Moskva: Den mördade partitjänstemannen skulle ha vittnat mot Hillary Clinton!

Som vanligt i all hast utan korrekturläsning. Sorry…!

Bästa läsare!

Denna bloggpost kan delas in i två delar. Låt mig börja med den ”nyktra” versionen först, och den ”hysteriska” efteråt.

Den 10 juli var partimedarbetaren och den politiska påläggskalven Seth Rich, 27 år,  på väg hem till lägenheten i Blomingdale utanför Washington i USA strax före halv fem på söndagsmorgonen. Han ringde sin flickvän för att meddela att han var nästan hemma efter besöket hemma hos henne. Några ögonblick senare var han träffad av flera pistol- eller revolverskott, segnade ner på trottoaren och badade i sitt eget blod där en polisman fann honom vid knappt medvetande. På väg till sjukhuset avled han.

Den preliminära förklaringen var att Seth Rich fallit offer för en rånare. Det har enligt boende alltid förekommit att folk blivit rånade i området, men det var första gången som någon sköts till döds. Seth Rich hade dock såväl plånbok som sin klocka på sig när han påträffades av polismannen. Begravningsceremonin ägde rum i Beth El-synagogan i hemstaden Omaha i Nebraska.

Nu går vi över till spekulationerna. Vi vet att Seth Rich sedan två år tillbaka arbetade för Demokraterna nationella kommitté som processansvarig för datahantering inom partiets röstrekryteringsplattform (Voter Expansion Program [wikileaks]).Bl.a. ansvarade han för en applikation där väljarna kan skriva in sitt namn och adresss för att få information om närmsta vallokal.

Seth Rich var ”pay-to-play”-aktivitet på spåren och mördades?

Seth Rich hade dessförinnan arbetat som assistent åt en senator, och var nu underordnad bl.a. det demokratiska partiets ordförande Debbie Wasserman Schultz, en person som hamnat i blåsväder sedan tjänstemejl läckt ut som avslöjar att partikommittén riggat så att Hillary Clintons konkurrent Bernie Sanders skulle förlora nomineringsvalet.

Den unge partimedarbetaren hade föresatt sig att viga sitt liv åt politik, och hans far trodde att Seth själv skulle försöka bli politiker. Kan det finnas ett politiskt motiv bakom det alltjämt icke uppklarade mordet? Polisen har trots allt inte funnit någon känd rånare att knyta till dådet. Inte ens en genomgång av CCTV-inspelningar och en utlyst belöning på 20’000 dollar har gett några uppslag.

Bland spekulationerna – som hänvisas till ryska källor av bl.a. den kontroversiella alternativa och lågtekniska nyhetssajten whatdoesitmean.com – nämns att den enligt berättelsen skildrade idealistiske Seth Rich funnit att partiets IT-system användes för att kommunicera med Bill, Hillary and Chelsea Clinton-stiftelsen. Enligt vad man på sajten hävdar är en rysk regeringsrapport skall Seth Rich observerat att medarbetare inom partiet betalade Hillarys stiftelse pengar för att vid en eventuell valseger garanteras jobb inom hennes regeringsadministration. Detta skall man ha vetat om hos det ryska utrikesdepartementet innan Seth Rich dödades. Rapporten uppger också att Seths mobiltelefon hade programmerats så att den angav positionen, vilket skulle underlätta ett mordförsök. Det ryska utrikesdepartementet skall därvid ha sänt sina lokala ombud i Washington att uppvakta Vita huset med sin information för att rädda livet på den intet ont anande Seth Rich. Svaret blev att de ryska ombuden utvisades utan förklaring, enligt whatdoesitmean.com.

Diplomatiskt bråk mellan USA och Ryssland exponerat.

Ok, jag anser själv att denna historia har ringa trovärdighet. Det är väldigt osannolikt att ryska UD skulle uppvakta den amerikanska motsvarigheten med denna typ av information, inte minst med tanke på att utrikesminister John Kerrys företrädare var just Hillary Clinton. Och det är knappast troligt heller att någon vid det amerikanska utrikesdepartementet skulle bry sig om att en enskild partifunktionärs liv var hotat, inte minst med tanke på att man till vardags ansvarar för åtskilligt dödande i demokratins namn.

Fast intressant nog så stämmer det att USA:s regering utvisat två ryska tjänstemän utan förklaring. Man har till och med hemligstämplat orsaken till att deras närvaro inte är önskvärd. Uppgiften har till och med publicerats i Washington Post, dagen före mordet på Seth Rich. Men Russia Today har en annan förklaring, och hänvisar till en incident där en amerikansk CIA-agent rusar upp mot den amerikanska ambassaden utan att identifiera sig, varvid han inför övervakningskameran fälls av den ryska polismannen som bevakar ambassadingången. Rysslands regering har enligt egen utsago agerat på CIA-personalens uppträdande och förklarat dem icke önskvärda i landet. USA protesterade mot detta.

Mord och inte rån. Men varför?

Låt oss återgå till de skildringar som kommer från mer konventionella nyhetskanaler. Seth Rich’s dödsfall har förvandlats allt mer till ett mysterium nu efter flera veckor då man inte hittat gärningsmannen. Mer information kommer fram. Bl.a. berättar hans mor att sonen hade märken efter misshandel på ansikte, knäna och händerna, och att minst ett av skotten hade avlossats mot hans rygg. Och allt detta utan att stjäla någonting från honom. Rån? Knappast. Avrättning? Det låter mer sannolikt. Men vad var motivet?

Medan polismyndigheten i USA hävdar att man inte har något känt motiv för att döda den av alla uppskattade Seth Rich så är det ändå ganska uppenbart att någon måste ha en anledning att se honom död.

Lade Clinton skulden för DNC-mejlen
på  Seth Rich och lät mörda honom?

En intressant fråga är hur pass involverad Seth Rich var i fallet med de läckta partimejlen som avslöjade att kommittéordföranden Debbie Wasserman Schultz låg bakom den interna kampanjen för att förhindra att Bernie Sanders vann partiets primärval (vilket ledde till hennes avgång). Seth Rich var involverad i partiets IT-organisation, och han hade kompetens inom datateknik. Kunde han misstänkas vara inblandad i läckorna? Det som motsäger detta är det faktum att Wikileaks publicerade DNC-mejlen först den 22 juli, alltså efter mordet på Seth Rich.

Samtidigt var det redan känt att partiets mejlserver hackats och att Wikileaks förberedde publicering. Under veckan före Wikileaks offentliggörande av de interna partimejlen uttalade sig den ryska regeringen och förklarade att man inte var involverade.

Det finns en möjlighet att DNC-mejlen kan ha en koppling till avrättningen av Seth Rich, även om han i verkligheten inte låg bakom läckan. Det kan tänkas att man i brist på information trodde att han var läckan. Och i det här fallet är det inte enbart kommittéordföranden Debbie Wasserman Schultz som hamnar i blåsvädret, utan även Hillary Clinton som gynnades av partitopparnas hemlighetsfulla manipulationer av partiets primärval. Med tanke på den mängd av märkliga dödsfall som kantar familjen Clintons karriär så passar detta väl in i mönstret.

Det förekommer också uppgifter om att Seth Rich hade uppgifter som skulle överlämnas till FBI med anledning av en annan pågående utredning mot Clinton-stiftelsen.

Kände Seth Rich sin mördare?

En annan teori, och som tidsmässigt passar in i historien, är att Seth Rich gick ut offentligt med en vädjan om att stoppa vapenvåldet. Han förklarade att han hade släkt och vänner på båda sidorna av lagen.

Med andra ord, han kan eventuellt ha varit involverad i att försöka ”rädda” någon släkting eller vän från kriminalitet, och att hans engagemang inte sågs med blida ögon av den som begick mordet på honom.

Hillary Clinton värnar om sina och makens torpeder…

Hillary Clinton uttalade sig också om dådet mot Seth Rich, och hyllade honom som en idealistisk partimedarbetare som annars aldrig får sitt namn känt. Hillary Clinton sade att dödsfallet påminner om att dödliga vapen inte hör hemma på gatorna, vilket med andra ord är hennes argument för förbud mot innehav av skjutvapen.

Det ironiska är att om Seth Rich inte lyssnat till politiker som Hillary Clinton, och trotsat sin frihetsfientliga ideologi genom att bära ett skjutvapen, så hade kanske han levt idag och hans baneman varit den som dragit den kortaste stickan.

Att Hillary Clinton talar sig varm för strängare vapenlagar – som inte påverkar de kriminella att sluta skjuta sina offer – har kanske en logisk förklaring om vi ser till spekulationerna här ovan; hon vill inte utsätta sina eventuella torpeder för livsfara när de skall ta livet av misshagliga personer som lägger grus i Clinton-stiftelsens maskineri…

Hälsar eder Peter Harol

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

37 kommentarer till Moskva: Den mördade partitjänstemannen skulle ha vittnat mot Hillary Clinton!

 1. Björngunnar skriver:

  Wassermann låter som Judas Iskariot, men jag tror att det finns kopplingar till tvmasten och att Putin är den skyldige.
  Ukrainas låt var ju bättre?

  https://www.rt.com/op-edge/343901-putin-destroys-swedish-mast/

 2. gmiksche skriver:

  Svårt att ha en uppfattning i ett fall som detta. Faktum är dock att amerikanska media på alla sätt försöker leda bort uppmärksamheten från det faktum, att Sanders motarbetats av demokraternas partiorganisations toppar, givetvis till Hillarys förmån. Det gör man genom att hänvisa till expertkällor av alla de slag, som naturligtvis inte namnges men som sägs vara är helt övertygade eller t o m överbevisade om att det är Putin som ligger bakom avslöjandet. Det är otroligt hur massiv denna kampanj är och hur frågan om Hillarys inblandning sopats under mattan. Och det hela är så primitivt att det förslår.

 3. Läsare skriver:

  Vad har de två namngivna i Peters text gemensamt? Dom är båda (((judar)))

  Summary

  (((Echo))) is a symbol used by anti-Semitic members of the alt-right to identify certain individuals as Jewish by surrounding their names with three parentheses on each side. The symbol became a subject of online discussions and media scrutiny in June 2016 after Google removed a browser extension that automatically highlights Jewish surnames in the style.

  http://knowyourmeme.com/memes/echo

  Missade, Sanders är också (((Sanders)))

  Killery skulle skickat torpeder att mörda en jude över några email? Låter mer som Peter behöver träffa farbror doktorn som kan skriva ut små vita piller, som Valium.

  Nog är det för att allting i Washington DC är gemomkorrumperat, men ha ihjäl någon över några email? Njäää … det låter milt sagt långsökt.

 4. Sofia skriver:

  Peter är en duktig ”blodhund”.
  Hela Killarys maktimperium står på spel så…

 5. Läsare skriver:

  Hastighet, räckvidd, tranportkapacitet osv är något jag är väldigt intresserad av. Här är världens största två-motoriga flygplan, B-777.

  B-747 flög första gången 1970. Hon var dubbelt så stor som något som flugit innan i reguljär tjänst. Huges exprimentplan räknas alltså inte. Endast operativa enheter räknas.

  747 har fyra motorer. Extremt ovanligt för flygplan och som gör det lätt att känna igen en 747. Hon har 4 motorer och en puckel längst fram där cockpit är.

  Trippel 7an är nästan lika stor som 747, men har bara två motorer.

  Innan 747 1970 var det DC-10 som var arbetshästen inom flyget. 747 var dubbelt så stor som DC-10. 747 förändrade allt som var känt innan i frågorna, transportkapacitet och räckvidd. Allt blev dubbelt så mycket över en natt.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Boeing_777

  • Björngunnar skriver:

   Antonov 225!

   • Läsare skriver:

    Klart jag känner till An-225. Vid 11:20 landar en Il-76. An-225 kan lasta ca 150 ton. En fullastad Il-76 väger ca 150 ton. Kapa vingarna och Il-76 går in i An-225.

    Jag har flygit med en Il-76 tre gånger. På Sovjettiden. Passagerarversion givetvis. Piloten var en sovjetmedborgare som varit jaktpilot innan. När de blev för gamla fick de gå över till att flyga fraktplan. Lådor med metalldelar eller live stock i form av passagerare, same same. Gods som gods.

    Det var … en annorlunda upplevelse kan jag försäkra. Först mindre flyg till Mocba (Moskva) från Köpenhamn och sedan sex timmars väntetid på planet till Bangkok.

    Som antikommunist, jag hatar kommunismen och allt den står för, var det självklart att kolla in KGB när jag för första gången var i kommunismens heartland, Mocba, USSR. Andra våningen är ett halvplan, du kan alltså se ca halva markplan från balkongen.

    Nu händer något som förstummade mig i många år efteråt. En kvinna, extremt självsäker spatserar runt i en skräddarsydd uniform – och i svarta stövlar med 4-tums stilettklackar.

    Att det är hon som är bossen framgår glasklart, och hon har full koll på läget. Bara det är uppseendeväckande, lägg till 4-stilettklackar och du har: -WTF?!

    När jag ser en kvinna i 4-tums stilettklackar och som kan gå i dom, då tittar jag. Och jag lägger särskilt märke till två saker, hon är liten och nätt och hon ser definitivt INTE ut som en ryska.

    Idag vet jag att Sovjetunionen var helt och hållet styrt av judar, som judar. Mocba internationella flygplats var ett av de få nålsöga som du kunde komma in – och ut – lagligt till Sovjetunionen. Självklart var den högsta chefen en jude. I detta fallet en judinna.

    Stilettklackarna kunde jag bara inte fatta, men när du tänker efter, endast den högsta eller en av de högsta cheferna skulle kunna gå runt i stilettklackade stövlar på jobbet. Ju högre chef, ju mer divalater kan de kosta på sig.

    Vi fick nån matkupong, allt var oätligt och den ryska ”restaurang”personalen var alla ryska kvinnor på minsta matchvikt 100 kg. Betongfundament på högkant. Frånsett stilettklackarna var flygplatsen ingen höjdare.

    -Nu skall vi åka, sa någon. Ner till markplan och på bussen. Natt och det snöar ganska bra. Stora flingor som dalar ner, ingen vind och ljummet.

    Planet vi skall åka med börjar bli synligt i strålkastarljuset. Och jag kan inte sluta skratta. Planet ser ut som ett Kalle Anka-plan. Det är kort och knubbigt, med två gigantiska vingar som är så fulltankade att det ser ut som om de behöver stödhjul för att inte skrapa i marken

    (Sofia, bild?)

    Alltihopa är fullständigt surrealistiskt. Jag börjar undra om jag är statist i en komedifilm. Och jag kan inte sluta skratta. Jag har ett smittsamt skratt så jag får som alltid någon med mig.

    Vid spiraltrappan upp till cockpit står det en vakt med gevär. Knappast ett närstridsvapen du vill ha i en trång gång. Mest symboliskt. De flygvärdinnor som jag såg var ryskor, samma som på flygplatsens ”restaurang”. Enda kravet för att bli antagen som flygvärdinna verkar vara att de inte vägde över 100 kg på invägningsdagen. Sedan kan de väga vad de vill.

    Hur som, det är apklassen längst bak som gäller. Där kan supa och röka. Apklassen på en Il-76 är en historia i sig. Ett gigantiskt rum där endast halva golvytan har stolar. På resten längst bak hade utan vidare en hyfsat stor bar med dansgolv fått plats. Lätt.

    Flygvärdinna som har säkerhetsgenomgång? Öhhh … vad hette det sa du?

    Nån röd lampa tände sig, en antydan om att det var dags för avfärd. -Behövs verkligen bälten vid take-off minns jag att jag tänkte. Intet ont anande bältade jag mig i alla fall. Som tur var.

    Att det var Sovjet och att allt skulle vara som bäst på trekvarts ordning det visste jag, men …

    Piloten, som jag i min naivitet inbillade mig skulle vara som vilken som helst pilot i väst drog på gas. Det började vibrera lite här och där: -Vad är det där för nått? Saker jag inte sett innan fick nu eget liv.

    Men det var ganska lugnt ändå, då drog piloten upp gasen ett jack till. Nu började skruvar skruva ut sig själv av vibrationerna. -Jaha, är det så bältena sitter fast? Två av tre skruvar på bältet på raden framför är halvt utskruvade. Tills nu hade jag varit ganska kaxig och mest skrattat åt flyplan Sovjet style.
    Nu drar piloten upp gasen ytterligar ett snäpp, och nu börjar det låta turbinsprängning.

    Jag försöker prata med grannen, men jag hör inte vad jag själv skriker, och jag har en kraftfull röst som går igenom väsen. Nu , kan jag erkänna, är jag inte ett dugg kaxig längre. -WTF? När skall vi gå? Vad väntar han på? Då drar piloten upp gasen ytterligare ett hack.

    Hela jävla planet skakar som en Cobra borrhammare. Har aldrig varit med om något liknande. Nu är det på: -När lossnar första motorn? Stadiet.

    Då släpper piloten handbromsen och drar på ytterligare ett gashack. Att planet inte wobblade av startbanan var ett under. Men det är inte Slut där.

    Även om du inte ser att planet är i luften, så hör du det. Nu drar piloten på ytterligare ett gashack – och stiger RAKT UPP.

    Är klistrad till stolsryggen. Inte en chans att jag kunde röra mig från stolsryggen. Vi pratar G-krafter här. Ryggen är väl ca 90 grader mot jordytan. Och det planar aldrig ut, utan fortsätter att stiga rakt upp. Efter en stund börjar jag undra på om vi är på väg till månen?

    Efter vad som verkar vara en evighet planar piloten ut och släpper på gasen. Resten är en väldigt behaglig resa. Turbinerna har ett mysigt ljud och flyger väldigt behagligt. Hon, Il-76 är så tung att det krävs ordentlig turbulens för att hon skall bli påverkad.

    Il-76 har kort räckvidd. Första tankomgången är nånstans i Azerbajdzjan, eller nån liknade bergsturkbergkedja. Landningen är likadan, fast tvärtom. Störtdykning och rätta upp planet i sista sekunden.

    Resten är som en militärövning. Stanna planet: AVSTIGNING. Tanka planet på en timme: UPPSITTNING. Rusa motorerna till max och en ny månresa i uppstigning. Måste vara så nära en månresa som det går att komma, utan att faktiskt varit på en månraket.

    Men andra flygningen med Il-76 var jag helt lugn och njöt av det. Planet höll och piloten visste vad han sysslade med. Nästa mellanlandning var i Bombay, Indien.

    Men vad som hände innan dess måste jag bara berätta. Tvivlar på att det är många som varit med om följande.

    Vi har rest på natten och nu sover i stort sett hela planet. Hela planet susar så gott så gott. Solen lyser klart, inte ett moln, tittar ner, vet inte om det är Himalaya eller vad vi flyger över, men vi är så nära bergstopparna att om det gått en getherde där, då hade jag kunnat vinka till honom.

    Det är bara såååååå mäktigt.

    Sitter bara och njuter av hela händelsen. Jag vet att det är ett ganska unikt tillfälle. Önskar jag hade haft en kamera. Men det är inte Slut där.

    Vi bara flyter fram i den bästa av världar, då …

    -Vad really det? En liten prickar närmar sig rakt framifrån.

    Det visar sig att det är ett exakt likadant plan på väg till Mocba. De ligger på exakt samma höjd, och det är max 300 meter mellan planen. Max, antagligen närmare än så.

    Piloterna bröt antagligen varenda säkerhetsföreskrift för flygplan som någonsin skrivits. Men det var det värt. Mäktigt är inte ens förnamnet.

    Men piloter är samma som bussförare, självklart hälsar du på kollegorna, och det var exakt det piloterna gjorde, de flög så nära att de kunde vinka till kollegan.

    Tänk att ha det på kort, eller video på Jewtube. Vi snackar miljoner hits här.

    Har jag sagt att jag fick en örfil av en flygvärdinna en gång? Det var med Iceland Air från New York till Island. Men det tar vi en annan gång 😊

    Okay, en cliffhanger. Har du flugit någon gång där flygvärdinnorna är stela som pinnar hela resan efter takeoff och där flygvärdinnorna med svett i pannan dragit åt säkerhetsbältet så hårt det går när det är dags för landning?

    Det är sånt du kan se endast om du sitter längst bak i apklassen.

    • Björngunnar skriver:

     Tack för en intressant och levande berättelse, donnan med stilettklackarna hade jag velat se!
     Jag har åkt turboprop i Ryssland, det skramlade och vibrerade men på en skylt stog att det var ett säkert plan och att man inte behövde oroa sig.
     Innan avfärden bjöd en förtjusande flygvärdinna på karameller.
     Jag föredrar en gammal skrammelburk med trevlig personal framför en modern tyst och perfekt flygapparat.
     Det har försvunnit en andlig dimension i det perfekta tekniska.
     Det är likadant med hela samhället, det är iallafall på ytan tillrättalagd men ack så själsligt dödande.
     Man känner sig som ett djur i en bur som man vet att man aldrig i helvete kommer att kunna ta sig ur.
     Allt är perfekt och vibrationsfritt och Inga skruvar lossnar av rusk o skakningar.

    • Peter Harold skriver:

     Intressant skildring!

 6. Läsare skriver:

  Judiska bankire med Rothschild-judarna i spetsen finansierar alltid alla sidor i alla krig.

  Givetvis lånade Rothschild-judarna Hitler guld.

  Judiska bankirer lånade Hitler guld.

  Judisk zionism började inte med Hitler. Politisk zionism tog form i slutet av 1800-talet. Läs Encyklopedi Judaica, entry: Rothschild, Edmund.

  Juden Edmund Rothschild försökte kolonisera Palestina med början tidigt 1880-tal. Rothschild betalade allting för judar som ville flytta till Palestina på 1880-talet. Läs entry i Encyklopedi Judaica. Allt står där i klartext.

  Koloniseringsförsöket misslyckades totalt. 90 procent åkte tillbaka med vändande båt och vem kan beskylla dessa judar? De hade ett bekvämt liv i Västeuropa, varför skulle de vilja bosätta sig i en varm sandlåda i Mellanöstern med knappt sötvatten?

  En skillnad som de flesta inte är medvetna om är skillnaden mellan östjudar och västjudar. Gränsen mellan öst och västjudar går vid Tysklands gräns mot Polen.

  Östjudar var för politisk zionism. Västjudar hatade politisk zionism.

  I sin bok The Transfer Agreement skriver Juden Edwin Black att den första världs-zionistiska sammankomsten var planerad att hållas i München, Tyskland år 1897.

  Samtliga judiska ledare i Tyskland gick ut offentligt och körde ut de politiska zionistjudarna från Tyskland.

  Jodå, det gjorde de. Har boken men orkar inte leta fram sidhänvisningen just nu. Men om det är någon som vill läsa själv, då tar jag ett foto av sidan och lägger ut på nätet.

  Västjudarna har varit emot politisk zionism från dag ett i slutet av 1880-talet, det gäller såväl judiska ledare till de judiska massorna.

  Östjudar har varit för politisk zionism från dag ett, gäller såväl judiska ledare och de judiska massorna.

  Hade slaget om politisk zionism stått mellan väst och östjudar, då hade västjudarna vunnit, det vill säga att det hade aldrig funnits ett ”israel”.

  Skälet till att politisk zionism fick fart beror helt och hållet på att judiska västbankirer stoppade in miljarder efter miljarder i ”israel”projektet.

  Judiska bankirer struntar fullständigt i de judiska massorna. Det ENDA ”israel” och politisk zionism handlar om för dessa judiska bankirer är att Jerusalem/”israel” skall vara deras safe heaven för kriminella judar och HQ för judiskt världsherravälde.

  Västjudar ser sig själva som Hofjuden, hovjudar och de har inget annat än förakt för östjudar som de ser som riff-raff, otvättade ghettojudar.

  Ta vad som helst som judarna i ”israel” är oense om och det handlar konsekvent om skillnaden mellan synen på världen sett med öst eller västjudiska ögon.

  Judarna krigar sinsemellan, många gånger på liv och död, en del judar tvekar inte att döda andra judar. Hur många exempel vill du ha innan du fattar att judar kan döda andra judar?

  Du kan börja med att söka på: SS Patria. Judar mördar 200 judar. The Jews of Iraq, är en annan där judar mördar judar.

  Sovjetunionen styrdes av östjudar. Alla ledare i ”israel” är och har varit östjudar. Inget undantag!

  Maktkampen om vem som skall styra Amerika är inget annat än judiskt gängkrig. Östjudarna hatar västjudarna, som i sin tur föraktar östjudarna.

  Men oavsett allting så stöder västjudarna östjudarna och skälet är enkelt, oavsett allt så är östjudisk makt bra för västjudarna.

  Om det är enda utvägen, sett ur en öst eller västjudes ögon, då tvekar ingen av de judiska maffiagängen att mörda judar ur det andra judegänget.

  Men att att östjudar skulle mörda en västjude över några sketna mail som ingen har läst … Då får det vara starka bevis för det.

  En del judar tvekar inte att mörda andra judar, make no mistake about it, men det sitter långt inne innan judar skall mörda andra judar. Judar mördar judar över några mail?

  Nä Peter …

 7. Läsare skriver:

  Pokemon Go är en uppdaterad version av orientering.

  • Läsare skriver:

   Samtliga judiska ledare i Tyskland gick ut offentligt och körde ut de politiska zionistjudarna från Tyskland.
   ___________

   Det var därför som den första världszionistiska sammankomsten hölls i Basel, Schweiz år 1897 och inte i München, Tyskland.

   Med dåtidens logistik var Basel det närmaste och naturliga valet. Fysiskt är det inte långt mellan München och Basel.

 8. Läsare skriver:

  Känns fint att den Nya Adlen har gräddfil till avancerad sjukvård. Eller hur?!

  http://www.skd.se/2016/08/03/svampforgiftad-kvinna-har-fatt-en-ny-lever/

  Sketna svennar i sjukvården:

  http://avpixlat.info/2016/08/03/sjukhus-avvisar-cancersjuk-kvinna/

 9. Läsare skriver:

  Russia has since 1890 adopted a deliberate plan to expel or exterminate six million of its people – From The Russsian Jewish Yearbook 1911

  http://balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

  Report of Auschwitz – trial in Kraków in 1948 reveals 300.000 prisoners died in total — One minute, English subtitles

  Någon ljuger om rehabiliteringscentret Auschwitz, och det är inte tyskarna som ljuger.

 10. Ping: ”Pay-to-play” hos Clinton Foundation! Jag tror att vi är skyldiga Gufficer 2.0 en varm applåd | Peter Harold – Skrivarens blogg

 11. Ping: Brittisk ambassadör: Ryssland ligger inte bakom Demokraternas skandalmejl hos Wikileaks | Peter Harold – Skrivarens blogg

 12. Ping: Vad var det jag sa: ”Mördad Hillary-anställd var WikiLeaks källa” | Peter Harold – Skrivarens blogg

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s